Μετρά τις δυνάμεις του ο Ολυμπιακός σήμερα με Πιερικό στην Κατερίνη

Φιλικό παιχνίδι υπ’ αριθμόν 11 για τον Ολυμπιακό Βόλου. Οι «ερυθρόλευκοι» στις 4 μ.μ. θα αναμετρηθούν στο ΔΑΚ Κατερίνης με τον Πιερικό σε φιλικό παιχνίδι και θα μετρήσουν τις δυνάμεις τους, στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Οι δύο ομάδες είναι από τις πιο ιστορικές της κατηγορίας και θα βρεθούν και φέτος αντίπαλοι, όπως συνέβη και τα προηγούμενα χρόνια σε Φούτμπολ Λιγκ και Σούπερ Λιγκ 2.

Ο Σάκης Θεοδοσιάδης δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα και έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του. Ο προπονητής των «ερυθρόλευκων» θα παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα κι αυτή που έχει στο μυαλό του για το πρωτάθλημα, με τους βασικούς να παίζουν στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, χωρίς να γίνουν πολλές αλλαγές, σαν να πρόκειται για παιχνίδι πρωταθλήματος.

Θυμίζουμε, ότι ο Ολυμπιακός Βόλου παραμένει αήττητος στα φιλικά παιχνίδια με απολογισμό επτά νίκες και τρεις ισοπαλίες και θα έχει ενδιαφέρον να δούμε σήμερα πως θα ανταποκριθεί η ομάδα απέναντι σε έναν δυνατό αντίπαλο, που έχει στον πάγκο της προπονητή τον Λεωνίδα Μπίλη.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις