Αμανατίδης: «Μας έχει κουράσει το ξεκινάμε-δεν ξεκινάμε στη SL2»

Ο προπονητής του Μακεδονικού, Γιώργος Αμανατίδης, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» στο Metropolis 95.5και μεταξύ άλλων μίλησε για την προετοιμασία των “πράσινων” ενόψει της πρεμιέρας της Super League 2, αλλά και για το δυνατό φιλικό που έδωσε η ομάδα του με τον Ηρακλή.

Εννοείται ότι μας προβληματίζει πως καθυστέρησε όσο πολύ η έναρξη του πρωταθλήματος, δεν μπορούμε να κάνουμε τον προγραμματισμό μας, συνέχεια αλλάζουν οι ημερομηνίες της έναρξης, και οι ποδοσφαιριστές δεν είναι στην καλύτερη ψυχολογική κατάσταση, γιατί μας έχει κουράσει όλα αυτό, ξεκινάμε, δεν ξεκινάμε. Ενώ πριν 3 εβδομάδες είχαμε αλλάξει το πρόγραμμά μας, εδώ και δύο εβδομάδες έχουμε μπει σε κανονικούς ρυθμούς πρωταθλήματος. Τα φιλικά μας τα βλέπουμε σαν επίσημα παιχνίδια για να κρατήσουμε τους παίκτες σε εγρήγορση, αλλά δεν παύει να ισχύει πως αν δεν παίξεις επίσημο παιχνίδι δεν μπορείς να έχεις τους παίκτες ενεργούς. Καθημερινά διορθώνουμε πράγματα, ακόμα κα την παραμικρή λεπτομέρεια, το θέμα είναι όσο αφορά τις ομάδες είναι ο ρυθμός. Να ξέρουν τα παιδιά πως κάθε Κυριακή θα έχουν ένα επίσημο παιχνίδι».
Για τον Ηρακλή: «Ο Ηρακλής θα είναι στις πρώτες πέντε ομάδες που θα διεκδικήσουν το πρωτάθλημα, είναι καλή ομάδα, δουλεμένη, έχει και τον κόσμος της, θεωρώ θα πως πρωταγωνιστήσει στο πρωτάθλημα».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις