Νέα σύσκεψη σήμερα Πέμπτη – Ο Παναθηναϊκός αιτείται να ανοίξει όλο το Πανθεσσαλικό

Δεν είναι ένα ματς που κρίνει κάτι, όμως ο κόσμος του Παναθηναϊκού πάει να δημιουργήσει κάτι που στη σύγχρονη ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου δεν έχει προηγούμενο. Εδώ και δεκαετίες τουλάχιστον σε ματς πρωταθλήματος να εκστρατεύσουν περισσότεροι φίλαθλοι κι από όσους χωράει το… Απόστολος Νικολαΐδης.

Ήδη περίπου 15.000 υπολογίζονται ότι έχουν αποκτήσει πρόσβαση στο γήπεδο, όμως με βάση τα τελευταία γεγονότα δεν αρκεί για να καλυφθούν οι ανάγκες ενός λαού που ζητούσε μια σπίθα για να αποδείξει το μεγαλείο του συλλόγου.

Μπροστά σε αυτό το ηφαίστειο που ξύπνησε, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, η ΠΑΕ Βόλος και η Αστυνομία συσκέπτονται σήμερα το μεσημέρι στον Βόλο και οι πράσινοι ζητούν τη συναίνεση των γηπεδούχων και της ΕΛΑΣ ώστε να ανοίξει όλο το γήπεδο.

Πιο συγκεκριμένα το απέναντι πέταλο από αυτό που θα καθίσουν οι οπαδοί του Παναθηναϊκού παραμένει κενό ενώ και στη μια κεντρική θύρα κάποια επιπλέον sections να παραχωρηθούν.

Η σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί το μεσημέρι και αναμένονται αποφάσεις ώστε να ικανοποιηθεί κι άλλος κόσμος που θέλει να παραβρεθεί στο γήπεδο…

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις