Χωρίς Ζαρογιάννη ο Γ.Σ. Βόλου με αντίπαλο τον Γ.Σ. Σοφάδων

Την παρθενική του ήττα στα φετινά πλέι οφ γνώρισε το περασμένο Σάββατο ο Γ.Σ. Βόλου. Μετά την επιτυχία στο ντέρμπι επί της Νίκης, στη συνέχεια λύγισε από τον Γ.Σ. Φαρσάλων εκτός έδρας, με συνέπεια να υποχωρήσει στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας. Εκεί βρίσκεται και ο Γ.Σ. Σοφάδων. Αυτό σημαίνει πως ο νικητής…

…της σημερινής αναμέτρησης, η οποία θα διεξαχθεί στις 19.30 στο κλειστό γυμναστήριο «Βάκης Παρασκευόπουλος» θα διατηρήσει ακέραιες τις ελπίδες του για άνοδο στην Γ’ Εθνική. Μάλιστα δεν αποκλείεται να βρεθεί και στην κορυφή, εφόσον χάσει σήμερα από τη Νίκη ο Γ.Σ. Φαρσάλων.
Στο πιο κρίσιμο σημείο της χρονιάς, όμως, η ατυχία έπληξε τους «μαυραετούς». Ο Χρήστος Ζαρογιάννης υποβλήθηκε σε επέμβαση κύστης κόκκιγος, με συνέπεια να μην μπορεί να παίξει σήμερα. Επίσης «νοκ άουτ» τέθηκε και ο Θανάσης Παυλόπουλος, ο οποίος έπαθε υποτροπή στη θλάση που τον ταλαιπωρούσε και μάλλον χάνει τα υπόλοιπα παιχνίδια. Κατόπιν τούτου το έργο του βολιώτικου συγκροτήματος γίνεται πάρα πολύ δύσκολο.
Στη διάθεση των Γιώργου Κοσμάτου και Γιώργου Ντάκη θα βρίσκονται οι: Χρήστος Καλογερόπουλος, Απόστολος Κωστούλας, Θανάσης Τσαπραΐλης, Φίλιππος Σέρρης, Αλέξανδρος Σουλιώτης, Στέργιος Χατζόπουλος, Βασίλης Παλάσκας, Μάριος Τσίρος, Νίκος Κουρουπάκης, Χαράλαμπος Παπαδόπουλος, Αντώνης Σαμαράς.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις