Έτοιμος για το σημερινό μπαράζ με τον Σπόρτινγκ ο Ολυμπιακός Β.

Στο κλειστό της Αταλάντης αγωνίζεται σήμερα Κυριακή η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού. Αντίπαλος ο Σπόρτινγκ, στο μπαράζ ανάμεσα στις δύο ομάδες που κατέλαβαν την 3η θέση στους δύο ομίλους της Α2 Εθνικής κατηγορίας μπάσκετ γυναικών. Η αναμέτρηση θα αρχίσει στις 16.00.
Ο νικητής…

…του αγώνα μπαράζ, σε περίπτωση που κάποια ομάδα από την Α1 δεν δηλώσει συμμετοχή για οποιοδήποτε λόγο, θα πάρει τη θέση της στη μεγάλη κατηγορία.
Η προετοιμασία των «ερυθρολεύκων» ολοκληρώθηκε το Σάββατο (16/4) το μεσημέρι με προπόνηση στο κλειστό του ΕΑΚ, με τις «ερυθρόλευκες» να δηλώνουν έτοιμες για τη σημερινή αναμέτρηση. Αξίζει να σημειώσουμε πως και πριν από δύο χρόνια Ολυμπιακός και Σπόρτινγκ είχαν αναμετρηθεί στο ίδιο γήπεδο σε αγώνα μπαράζ, με τον Ολυμπιακό κερδίζει με 63-60 και στη συνέχεια να ανεβαίνει στην Α1 κατηγορία.
Η αρχηγός Νίκη Ζέρβα, η οποία δεν αγωνίστηκε στα τρία τελευταία παιχνίδια της κανονικής περιόδου, με Ρύσιο, Ηρακλή και Άρη, λόγω προβλήματος τραυματισμού που αντιμετωπίζει, θα βρίσκεται σήμερα στην αποστολή, ωστόσο, πολύ δύσκολα θα είναι σε θέση να αγωνιστεί, έστω λίγα λεπτά. Στη διάθεση των Μιχάλη Καπουρνιώτη και Μάριου Μπορίνου θα βρίσκονται οι Λία Σαρακατσάνη, Αναστασία Γαλιατσάτου, Λαμπρινή Αγαγιώτη, Ραφαέλα Σουλτάνη, Βάλια Χούτα, Χαρά Ντελή, Νίκη Ζέρβα, Ελένη Ζήτη, Δανάη Αγκάνη, Σταματία Διαμαντοπούλου, Νικολέτα Μπαλά, Ιωάννα Αρτεμισίου, Θώμη Βογιατζάκη.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις