Ερωτηματικό οι αντίπαλοι του Ολυμπιακού Β. στη Γ’ Εθνική

O Ολυμπιακός Βόλου απέφυγε να είναι αντίπαλος με τα Τρίκαλα, μια ομάδα που αναμένεται να πρωταγωνιστήσει στον 3ο όμιλο και να διεκδικήσει την επάνοδό της στα επαγγελματικά πρωταθλήματα. Είναι γεγονός, ότι στον 2ο όμιλο υπάρχουν ορισμένες ιστορικές ομάδες, όμως δεν είναι και αυτές, όπως και ο Ολυμπιακός, στο επίπεδο που τις γνωρίζαμε στο παρελθόν.

Ο Πιερικός είναι μια νεανική ομάδα, την οποία αντιμετώπισε ο Ολυμπιακός σε φιλικό παιχνίδι (0-0 στην Κατερίνη), ο Εδεσσαϊκός προσπαθεί και αυτός να βρει τα πατήματά του τα τελευταία χρόνια, η Καστοριά επέστρεψε στις εθνικές κατηγορίες μετά από πολύχρονη ταλαιπωρία στο τοπικό πρωτάθλημα (έχει προπονητή τον Ηλία Σολάκη), ενώ η Κοζάνη είναι ίσως η ομάδα που προβάλει ως ένα από τα φαβορί του ομίλου. Πρωταγωνίστησε πέρυσι και πάλεψε μέχρι την τελευταία στιγμή για την άνοδο και το ίδιο αναμένεται να κάνει και φέτος.

Υπάρχουν, επίσης, στον όμιλο ομάδες που είναι καλά δομημένες και λειτουργούν σωστά, όπως για παράδειγμα ο Εθνικός Νέου Κεραμιδίου, αλλά και ομάδες που είναι άγνωστες και κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει πως θα παρουσιαστούν στο πρωτάθλημα.

Στον Ολυμπιακό ήδη έχουν αρχίσει τη συλλογή πληροφοριών για τους αντιπάλους και η ανάλυση θα γίνεται πιο λεπτομερής πριν από κάθε παιχνίδι.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις