Ελευθερόπουλος: «Αρνητικό αποτέλεσμα η ισοπαλία με τον Θεσπρωτό»

Αρνητικό αποτέλεσμα χαρακτήρισε την ισοπαλία με τον Θεσπρωτό, ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος που συμπλήρωσε πως οι παίκτες του θα πρέπει να αντέξουν την πίεση του πρωταθλητισμού.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του προπονητή του Πανσερραϊκού, όπως αποδόθηκαν από το goalpost.gr:

«Παρουσιαστήκαμε πάρα πολύ νευρικοί και αγχωμένοι. Κάναμε το χειρότερο πρώτο ημίχρονο από την πρώτη μέρα που είμαι εδώ πέρα. Δεν λειτούργησαν αρκετά πράγματα το πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο ημίχρονο, κόντρα στη ροή του αγώνα που βελτιωθήκαμε, δεχθήκαμε ένα γκολ και σ’ αυτή την κατηγορία είναι πολύ δύσκολο να γυρίσεις ένα ματς. Καταφέραμε ισοφαρίσαμε, χάσαμε κάποιες ευκαιρίες στο τέλος, αλλά τελικά δεν καταφέραμε να πάρουμε το τρίποντο. Είναι κάτι που πρέπει να αντέξουμε, είναι το βάρος του πρωταθλητισμού γιατί είμαστε στο γκρουπ των ομάδων που θα διεκδικήσουν την άνοδο και πρέπει να αντέξουμε την πίεση».

Για το αν είναι αρνητικό αποτέλεσμα η ισοπαλία: «Είναι αρνητικό αποτέλεσμα για εμάς η ισοπαλία με τον Θεσπρωτό στην έδρα μας. Χωρίς να θέλω να υποτιμήσω τον Θεσπρωτό που έχει προπονητή τον Χουάν Ραμόν Ρότσα, που εκτιμώ απεριόριστα»

Για το αν επηρέασε την απόδοση, απουσίες ποδοσφαιριστών: «Έχουμε απουσίες σε συγκεκριμένες θέσεις. Κάποια από τα παιδιά που αγωνίζονται στα χαφ έχουν τραυματιστεί και θα μας λείψουν και αρκετό διάστημα. Βέβαια αυτό δεν είναι δικαιολογία»

«Δεν υπάρχει εύκολο και δύσκολο παιχνίδι»

«Όπως είδατε και σήμερα, δεν υπάρχει εύκολο και δύσκολο παιχνίδι. Όλα τα παιχνίδια θα είναι δύσκολα. Το ζητούμενο για εμάς είναι να έχουμε διαφορετική εικόνα ώστε να φέρουμε περισσότερο κόσμο στο γήπεδο»

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις