Πίστη για ΝΙΚΗ με Μακεδονικό (pregame)

Με αποκλειστικό στόχο την κατάκτηση των τριών βαθμών θα παραταχθεί, σήμερα (06/11, 3 μ.μ.) η Νίκη Βόλου στο γήπεδο του Μακεδονικού, αντιμετωπίζοντας την ομώνυμη ομάδα, στο πλαίσιο της πρεμιέρας του πρωταθλήματος SL2.

H βολιώτικη ομάδα θέλει όσο τίποτα άλλο το νικηφόρο ξεκίνημα ώστε να βάλει τις βάσεις για μία πορεία ανάλογη μ’ αυτή που φιλοδοξούν άπαντες στο κυανόλευκο στρατόπεδο. Η Νίκη διαθέτει παίκτες που μπορούν να αντέξουν το βάρος του πρωταθλητισμού και να αποφύγουν τις παγίδες που κρύβει μία πρεμιέρα πρωταθλήματος.

Το «οπλοστάσιο» του Αλέκου Βοσνιάδη είναι γεμάτο, με τον Μακεδόνα τεχνικό να επιλέγει 20 ποδοσφαιριστές στην αποστολή, που βρίσκονται από χθες στη Θεσσαλονίκη. Μπάγιτς, Μπουργάνης, Κάσσος, Αναστασίου, Δημητρίου, Δεληζήσης, Γρομητσάρης, Ανδρέου, Κριμιτζάς, Κυριακίδης, Παναγιωτίδης, Τσουκαλάς, Γαβριηλίδης, Μιράντα, Μορέιρα, Μιλούνοβιτς, Ροχάνο, Σιαφά, Τζιώρας και Μέτσε, αποτελούν την 20μελή αποστολή

Επιστροφή μετά από 32 χρόνια για τον Μακεδονικό

Επιστροφή μετά από 32 χρόνια σε επαγγελματική κατηγορία για τον Μακεδονικό και η ομάδα της Θεσσαλονίκης θα προσπαθήσει να το γιορτάσει μ’ ένα θετικό αποτέλεσμα.

Ο Γιώργος Αμανατίδης επέλεξε 21 ποδοσφαιριστές στην αποστολή της ομάδας του, οι οποίοι είναι οι εξής: Γουναρίδης, Ιωαννίδης, Λισγάρας, Κοτταρίδης, Σαραγιώτης, Γιαννούσης, Τσουκάνης, Χασάνογλου, Μπρατσιάνη, Πανγιωτούδης, Λεωνιδόπουλος, Γουνόπουλος, Τσιλιγγίρης, Γαρύφαλος, Μιλισάβλιεβιτς, Ζαννάκης, Σιμόνι, Σάντσεθ, Ταχματζίδης, Σαραντίδης, Τσιφτσί.

Εκτός αποστολής παρέμειναν ο τραυματίας Μπουλάτοβιτς, ο ανέτοιμος Ανθουλάκης και οι Ρηγόπουλος, Μπάγκολα, Καζέλης.

Το διαιτητικό τρίο

Τον αγώνα Νίκης Βόλου κόντρα στον Μακεδονικό, στη Θεσσαλονίκη, θα διευθύνει ο Θανάσης Δραγούσης από την Ένωση Κιλκίς. Βοηθοί του θα είναι οι κ.κ. Μαλανδρής (Χαλκιδικής) και Αναστασιάδης (Σερρών).

 

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις