Ανακοίνωση των οργανωμένων του Πανσερραϊκού για την ισοπαλία με Θεσπρωτό

Ανακοίνωση για την ισοπαλία του Πανσερραϊκού με τον Θεσπρωτό, εξέδωσε το “CHE GUEVARA CLUB”. Οι οργανωμένοι των “λιονταριών” στέκονται δίπλα στην ομάδα τους, αναφέροντας πως προέχει η ηρεμία και τίποτα δεν έχει χαθεί

“Σε ένα ματς από αυτά που όφειλε να κερδίσει, ο Πανσερραϊκός έδωσε το δικαίωμα στο Θεσπρωτό να πάρει την ισοπαλία. Ένα κακό πρώτο ημίχρονο, κι ένα καλύτερο αλλά χωρίς καθαρό μυαλό δεύτερο μέρος, οδήγησαν στο αρνητικό αποτέλεσμα.

Επιλογές υπάρχουν, βάθος ρόστερ υπάρχει, το πρωτάθλημα έχει πολλά ματς για να διορθώσουμε το σημερινό αποτέλεσμα. Υπερομάδες και φόβητρα στον όμιλό μας δεν υφίστανται, από εμάς εξαρτάται το πώς θα πάει η χρονιά.

Το πέταλό μας για 96 λεπτά έδωσε τα πάντα, και χειροκροτήσαμε την ομάδα μετά τη λήξη. Ο κόσμος του Πανσερραϊκού είναι η δύναμή της ομάδας, ο καταλύτης της, ο εγγυητής της ηρεμίας της.

Αυτήν την ηρεμία θέλουμε να δώσουμε στην ομάδα, για να μπορέσει με ψυχραιμία να μετατρέψει αυτό το αρνητικό αποτέλεσμα σε μάθημα και εφαλτήριο για καλύτερες εμφανίσεις. Εμείς θα είμαστε εκεί και θα τραγουδάμε για την αρρώστια μας, εντός κι εκτός έδρας.

Μετά τη λήξη του ματς, τα μέλη του Che Guevara Club έφυγαν για τον αγώνα του μπασκετικού Πανσερραϊκού, και βοήθησαν την ομάδα να πάρει τη νίκη με σκορ 60-56 απέναντι στον Ερμή Λαγκαδά. Όλα τα τμήματα του ΜΓΣ κάνουν μεγάλη προσπάθεια να παρουσιαστούν αγωνιστικά αξιόμαχα, και αξίζουν τη συμπαράσταση του κόσμου των Λιονταριών.

ΦΩΝΗ, ΠΑΘΟΣ, ΣΤΗΡΙΞΗ!
ΣΕΡΡΕΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ – ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ!
CHE GUEVARA CLUB”

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις