Νίκη και Ο.Υ.Κ.Β. στα ημιτελικά του πρωταθλήματος πόλο εφήβων

Στο κολυμβητήριο της Νέας Ιωνίας «Ολυμπιονίκης Βασίλης Πολύμερος» φιλοξενήθηκαν οι αναμετρήσεις του 7ου ομίλου στη Β’ φάση του Πανελληνίου πρωταθλήματος πόλο εφήβων (γεννηθέντες το 1999 και νεώτεροι). Μετείχαν πέντε ομάδες και την πρόκριση πήραν τα τρία φαβορί. Ο Ν.Ο. Λάρισας κατέκτησε την πρώτη θέση…

…με 10 βαθμούς και ακολούθησαν δύο ομάδες του Βόλου και συγκεκριμένα η Νίκη (φωτό) με εννέα πόντους στο ενεργητικό της και ο Ο.Υ.Κ.Β. με επτά. Εκτός έμειναν ο ΟΕΑ/ΝΑΒ με τον ΝΑΣ Ημαθίας.
Η Νίκη ξεκίνησε με το 13-2 επί του ΟΕΑ/ΝΑΒ (Γκανάτσιος 4, Καραγκούνης 3, Γλούμης 2, Τζαμπάζης, Σπυρόπουλος, Μπρουσοβάνας, Παπαδόπουλος), αλλά στο δεύτερο παιχνίδι της έχασε 6-4 από τον Ν.Ο. Λάρισας (Γκανάτσιος 2, Γλούμης 2). Στη συνέχεια κέρδισε 9-5 τον Ο.Υ.Κ.Β. (Καραγκούνης 4, Γλούμης 3, Γκανάτσιος 2) παίρνοντας έτσι ρεβάνς για την ήττα της στην πρώτη φάση του πρωταθλήματος, ενώ νίκησε και τον ΝΑΣ Ημαθίας με 11-2 (Γκανάτσιος 3, Σπυρόπουλος 2, Βάτσος, Γλούμης, Μπρουσοβάνας, Κανάκης, Παπαδόπουλος, Χαρίσης.
Ο Ο.Υ.Κ.Β. ήλθε ισόπαλος 4-4 με τον Ν.Ο. Λάρισας στην πρεμιέρα και έχασε από τη Νίκη. Ωστόσο, «κλείδωσε» την πρόκριση με τις επιτυχίες σε βάρος του ΝΑΣ Ημαθίας με 11-7 και του ΟΕΑ/ΝΑΒ με 7-5.
Ο ΟΕΑ/ΝΑΒ δεν κατάφερε να περάσει, αλλά οι νεαροί του παίκτες αποκόμισαν πολύτιμη εμπειρία. Εκτός από τις ήττες στα παιχνίδια με Νίκη και Ο.Υ.Κ.Β., έχασε με 13-3 από τον Ν.Ο. Λάρισας και αναδείχθηκε ισόπαλος 7-7 με τον ΝΑΣ Ημαθίας.
Οι συνθέσεις των ομάδων του Βόλου:
ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ (προπονητές Δημήτρης Μπλάνας, Δημήτρης Κόφφας): Καρτσάνας, Σπυρόπουλος, Παπαδόπουλος, Τσαβακατόπουλος, Τσαμπάζης, Καραγκούνης, Γλούμης, Κανάκης, Μπρουσοβάνας, Γκατζούνας, Γκανάτσιος, Βάτσος, Μόσιος, Τσιμπερίδης, Χαρίσης.
Ο.Υ.Κ. ΒΟΛΟΥ (προπονητές Ζαφείρης Μαρινάγης, Γιώργος Ντόνας): Δίπλας, Νάσιος, Νικηφορίδης, Νασιάκος (Ι), Γαλάνης, Σταθόπουλος, Καραΐσκος, Τσιμπανογιάννης, Μαρινάγης, Κουφιδάκης, Μπένης, Νασιάκος (ΙΙ), Ντόνας, Βλιώρας, Βούλγαρης, Τέκος.
ΟΕΑ/ΝΑΒ (προπονητές Νίκος Κωνσταντέλιας, Στάμος Μακρής): Ζαχαρής, Μαλαμούσης, Λιβογιάννης, Σαραγγανίδας, Βαρβέρης, Δοδοντσίδης, Οικονόμου, Γκινάρι, Ιωάννου, Παπούλιας, Οικονομίδης, Καλαβρός, Γκατζάρας, Μάιπας, Πετρόπουλος.

Τα αποτελέσματα
Τα αποτελέσματα των αγώνων στον 7ο όμιλο είναι τα εξής:
Ν.Ο. Λάρισας-Ο.Υ.Κ. Βόλου 4-4
ΟΕΑ/ΝΑΒ-Νίκη 2-13
Νίκη-Ν.Ο. Λάρισας 4-6
ΝΑΣ Ημαθίας-ΟΕΑ/ΝΑΒ 7-7
Ο.Υ.Κ.Β.-Νίκη 5-9
Ν.Ο. Λάρισας-ΝΑΣ Ημαθίας 11-3
ΝΑΣ Ημαθίας-Ο.Υ.Κ. Βόλου 7-11
ΟΕΑ/ΝΑΒ-Ν.Ο. Λάρισας 3-13
Νίκη-ΝΑΣ Ημαθίας 11-2
Ο.Υ.Κ. Βόλου-ΟΕΑ/ΝΑΒ 7-5

Η βαθμολογία
1. Ν.Ο. Λάρισας 10
2. Νίκη 9
3. Ο.Υ.Κ.Β. 7
4. ΝΑΣ Ημαθίας 1

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις