Αποφόρτιση στον Βόλο και μίνι προετοιμασία στην Πορταριά

To πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ διακόπτεται λόγω του Μουντιάλ του Κατάρ και θα επαναρχίσει στις 21 Δεκεμβρίου με τα παιχνίδια της 14ης αγωνιστικής, πρώτης του δευτέρου γύρου. Νωρίτερα, πάντως και λίγες μέρες πριν την ολοκλήρωση του Παγκοσμίου Κυπέλλου, θα διεξαχθούν τα πρώτα παιχνίδια για την φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδος και συγκεκριμένα στις 15 και 16 Δεκεμβρίου (οι ρεβάνς θα γίνουν το τριήμερο 10-12 Ιανουαρίου 2023.

Θυμίζουμε, ότι ο Βόλος όπως και πέρυσι κληρώθηκε να αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό, με το πρώτο παιχνίδι να διεξάγεται στη Λεωφόρο (είχε χάσει με 2-1).

Οι «κυανέρυρθοι» έχουν άδεια μέχρι και την προσεχή Τρίτη 22 Νοεμβρίου. Στη συνέχεια θα ακολουθήσει μίνι προετοιμασία με την ομάδα να μεταβαίνει για εννέα μέρες την Πορταριά (από την Παρασκευή 27/11 μέχρι τις 5/12), ενώ θα δοθούν και ένα ή δύο φιλικά παιχνίδια, με στόχο να διατηρηθούν σε καλή αγωνιστική κατάσταση, έτσι ώστε να συνεχίσουν και στο δεύτερο γύρο την πολύ καλή τους παρουσία στο πρωτάθλημα, να τερματίσουν στην εξάδα και να λάβουν μέρος για πρώτη φορά στην ιστορία τους στα πλέι οφ της Σούπερ Λιγκ.

Παράλληλα, η διοίκηση θα φροντίσει στο διάστημα αυτό να ενισχυθεί η ομάδα με δύο-τρεις πολύ ικανούς ποδοσφαιριστές, οι οποίοι θα έρθουν για να βοηθήσουν σημαντικά τον Βόλο να πετύχει τους στόχους του. Ήδη οι ιθύνοντες της ΠΑΕ έχουν βρει τον αντικαταστάτη του Πάολο Φερνάντες και άμεσα θα υπάρξουν και οι επίσημες ανακοινώσεις.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις