Σάββατο το ντέρμπι ΑΣΑ – ΝΙΚΗ | Εισιτήρια μόνο στην Καρδίτσα

Σάββατο τελικά θα διεξαχθεί το θεσσαλικό ντέρμπι ανάμεσα στην ΑΣΑ και τη Νίκη Βόλου και όχι Κυριακή, όπως αρχικά είχε ανακοινωθεί. Σύμφωνα με την ανακοίνωση των κιτρινόμαυρων τα εισιτήρια του αγώνα θα διατεθούν μόνο από εκδοτήρια στην Καρδίτσα. Τα εκδοτήρια του AEL FC ARENA θα παραμείνουν κλειστά.

Αναλυτικά:

“Η ομάδα μας το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου(15:00) υποδέχεται τη Νίκη Βόλου στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League 2 Betsson, σε μία αναμέτρηση που θα διεξαχθεί στο AEL FC Arena λόγω των εργασιών που εκτελούνται στο Δημοτικό Στάδιο Καρδίτσας.

Η ΠΑΕ Αναγέννηση Καρδίτσας θα ήθελε να ενημερώσει τους φιλάθλους της πως τα εισιτήρια θα διατίθενται μόνο μέσω προπώλησης από το Official Store του Συλλόγου (Πλατεία Ελευθερίας 5, Κεντρική Πλατεία) μέχρι τις 12:00 το μεσημέρι του Σαββάτου. Τα εκδοτήρια του AEL FC Arena δε θα λειτουργήσουν, επομένως όσοι φίλαθλοι μας δεν είναι κάτοχοι καρτών διαρκείας και θέλουν να βρεθούν στο παιχνίδι, θα πρέπει να προμηθευτούν το εισιτήριο τους μέχρι το μεσημέρι του Σαββάτου.

Η τιμή του εισιτηρίου ανέρχεται στα 10€!

Με νέα ανακοίνωση θα υπάρξει ενημέρωση για την ημέρα έναρξης της προπώλησης των εισιτηρίων.

Το Σάββατο ομάδα και κόσμος γινόμαστε και πάλι «ένα», για να συνεχίσουμε να ονειρευόμαστε, για να συνεχίσουμε να μεγαλώνουμε!”

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις