Βλάχος στο goalpost.gr: “Πρωτάθλημα και Κύπελλο”

Ο Ηλίας Βλάχος υπέγραψε, με προσωπικό του “χατ-τρικ” την νίκη-πρόκριση του Μαγνησιακού επί των Μυρμιδόνων (6-0), με τον επιθετικό των κυανόλευκων να σχολιάζει την αναμέτρηση και τη συνέχεια της ομάδας του στη σεζόν, μέσω του goalpost.gr.

Αναλυτικά:

“Όσον αφορά τη χθεσινή αναμέτρηση, γνωρίζαμε ότι παίζαμε με μια ομάδα χαμηλότερης κατηγορίας, η οποία όμως έχει νεαρά παιδιά και προσπαθεί να παίξει ποδόσφαιρο, όπως και έγινε. Στο πλαίσιο αυτού, πραγματοποιήθηκε ένα ανοιχτό παιχνίδι με πολλές φάσεις. Ευτυχήσαμε να προηγηθούμε από νωρίς και μετά έγινε το έργο εύκολο για εμάς και μπορέσαμε να προκριθούμε στην επόμενη φάση.

Καλή συνέχεια στην ομάδα των Μυρμιδόνων που φαίνεται ότι κάνει μια πολύ καλή δουλειά με νεαρά παιδιά, τα οποία δεν κλείστηκαν πίσω και είχαν και τις ευκαιρίες τους για ένα γκολ.

Σχετικά με τη συνέχεια, νομίζω πως φέτος ο στόχος του Μαγνησιακού είναι εμφανής και είναι η άνοδος. Αλλά, φυσικά, με το βάθος που διαθέτουμε σαν ρόστερ, εννοείται πως θέλουμε να πάμε και στο Κύπελλο ψηλά. Μέχρι τώρα, δεν έχουμε κάποια απώλεια, αλλά από εδώ και πέρα είναι κάποια κρίσιμα παιχνίδια που, εάν μείνουμε συγκεντρωμένοι, δεν πιστεύω ότι θα αντιμετωπίσουμε κάποιο πρόβλημα”.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις