Την πρωτοπόρο Κοζάνη στη Νεάπολη κοντράρει σήμερα ο Ολυμπιακός Βόλου

Ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι θα διεξαχθεί σήμερα στις 15.00 στο δημοτικό στάδιο της Νεάπολης. Ο Ολυμπιακός Βόλου υποδέχεται την Κοζάνη στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής με στόχο τη δεύτερη νίκη στο πρωτάθλημα, «σπάζοντας» παράλληλα και το σερί των τριών νικών που έχει η μακεδονική ομάδα (προπορεύεται στη βαθμολογία).

Η σημερινή αναμέτρηση θα μεταδοθεί ζωντανά από τη Formedia TV.

Το παιχνίδι με την Κοζάνη αποτελεί πρόκληση για τους παίκτες του Ολυμπιακού, οι οποίοι ως επί το πλείστον είναι νεαροί και φέτος κάνουν τα πρώτα τους βήματα στην κατηγορία. Η αντίπαλη ομάδα παρουσιάζεται ως το φαβορί για τον τίτλο, έχοντας πολύ καλό ρόστερ για τα δεδομένα της κατηγορίας. Η άνοδος στη Σούπερ Λιγκ 2 αποτελεί γι’ αυτήν αποκλειστικό στόχο.

Η Κοζάνη μετρά τρεις νίκες, με Δωτιέα Αγιάς 5-1 εκτός έδρας, με Κοζάνη εντός (2-0) και με Χανιώτη επίσης εντός έδρας με 4-0, την περασμένη αγωνιστική.

Από την πλευρά του ο Ολυμπιακός έχει μία νίκη, ήττα και ισοπαλία στις αναμετρήσεις με ΑΕΠ Κοζάνης (έχασε με 2-0), Σβορώνο (νίκησε με 1-0) και Εθνικό Ν. Κεραμιδίου (ισοπαλία 0-0).

Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν στους «ερυθρόλευκους» και έτσι ο τεχνικός Σάκης Θεοδοσιάδης θα παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα. Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Καβουσάκης, με τον Σκοπελίτη στο δεξιό και τον Διαμαντόπουλο στο αριστερό άκρο της άμυνας, ενώ οι Σιουμουρέκης και Παπαϊωάννου θα συνθέσουν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο. Οι Ψιάνος, Κόλα, Αναστασίου αναμένεται να τοποθετηθούν στη μεσαία γραμμή. Ο Κατσαγεωργίου θα επιχειρεί από τα δεξιά και ο Κυρίτσης από τα αριστερά, ενώ στην κορυφή της επίθεσης θα βρίσκεται ο Ντινιωτάκης.

Διαιτητής ο Νίτσας
Στον σημερινό αγώνα θα «σφυρίξει» ο Χρήστος Νίτσας από την ΕΠΣ Λάρισας. Από την ίδια Ένωση είναι και οι δύο βοηθοί Θωμάς Βαλιώτης και Δημήτρης Κοτούμπας, ενώ παρατηρητής τους ορίστηκε ο Γιώργος Παπαμίχος από την ΕΠΣ Φθιώτιδας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις