Για την πρώτη νίκη εκτός έδρας ο Ολυμπιακός Β. κόντρα στον Πιερικό

Με στόχο την πρώτη φετινή νίκη εκτός έδρας στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, ο Ολυμπιακός Βόλου αγωνίζεται σήμερα στην Κατερίνη με τον Πιερικό για την 5η αγωνιστική του 2ου ομίλου. Η αναμέτρηση θα αρχίσει στις 15.00

Ο Ολυμπιακός μοιράζεται την 7η θέση με τον Εδεσσαϊκό, έχοντας πέντε βαθμούς στο ενεργητικό του. Όσο για τον Πιερικό, βρίσκεται στην 10η θέση με τέσσερις πόντους, που έχει πάρει στην έδρα του
Ο Ολυμπιακός θα έχει στο πλευρό του και αρκετούς φιλάθλους που θα εκδράμουν στην Κατερίνη.

Για το σημερινό ματς, σύμμαχος του Ολυμπιακού είναι και η παράδοση, αφού η Κατερίνη κάθε άλλο παρά αφιλόξενη έδρα αποδεικνύεται. Οι «ερυθρόλευκοι» είναι αήττητοι 24 χρόνια σε παιχνίδια με τον Πιερικό ως γηπεδούχο, αφού για τελευταία φορά έχασαν το 1998.

Όσον αφορά τον αγωνιστικό τομέα, στον Ολυμπιακό δεν υπάρχουν προβλήματα και έτσι ο Σάκης Θεοδοσιάδης θα παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα. Άγνωστο είναι αν θα επιλέξει να παίξει με τρεις αμυντικούς, όπως στο α’ ημίχρονο στο ματς με την Κοζάνη ή αν το σύστημα είναι 4-3-3.
Σε αυτή την περίπτωση τερματοφύλακας θα είναι ο Καβουσάκης. Δεξιός οπισθοφύλακας ο Σκοπελίτης και αριστερός ο Διαμαντόπουλος, με τους Σιουμουρέκη και Παπαϊωάννου στόπερ. Οι Ψιάνος, Κόλα και Αναστασίου θα παίξουν στη μεσαία γραμμή, οι Κατσαγεωργίου και Κυρίτσης θα είναι οι δύο εξτρέμ και ο Ντινιωτάκης σέντερ φορ.
Ωστόσο, αν προτιμηθεί το 3-5-2, τότε τρίτος σέντερ μπακ θα είναι ο Ψιάνος, με τον Κυρίτση να παίζει στη μεσαία γραμμή και τους Ντινιωτάκη, Κατσαγεωργίου να αποτελούν το επιθετικό δίδυμο.

Διαιτητής ο Δημεράς
Το σημερινό παιχνίδι στο Α’ ΔΑΚ Κατερίνης θα διευθύνει ο Κωνσταντίνος Δημεράς από την ΕΠΣ Λάρισας, με βοηθούς τους Χρήστο Αλεξόπουλο και Παναγιώτη Παπαγεωργόπουλο από την ΕΠΣ Τρικάλων. Παρατηρητής τους ορίστηκε να είναι ο Τάσος Χριστοδούλου ο οποίος ανήκει στην ΕΠΣ Ημαθίας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις