Νίκη για να μην μπλέξει χειρότερα…

NIKI ARGENTINA TEAM

Με τον Αλέκο Βοσνιάδη να κάθεται, πιθανόν, τελευταία φορά στον πάγκο της Νίκης, η βολιώτικη ομάδα θα προσπαθήσει, σήμερα (11/12), στις 14:45, στο Δημοτικό Στάδιο της Νεάπολης, κόντρα στον Διαγόρα Ρόδου, να επιστρέψει στις επιτυχίες βάζοντας οριστικό τέλος στο κακό ξεκίνημα που πραγματοποίησε στο πρωτάθλημα. Οι κυανόλευκοι βρίσκονται μόλις έναν βαθμό πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού και σε πρώτη φάση θέλουν να ξεκολλήσουν από τις τελευταίες θέσεις πριν κοιτάξουν ψηλότερα.

Η αποστολή της βολιώτικης ομάδας μόνο εύκολη δεν θα είναι, με τα όσα έχουν προηγηθεί την εβδομάδα μετά την ήττα από την Αναγέννηση. Ο “καπνός” από τα δημοσιεύματα για λύση της συνεργασίας με Βοσνιάδη είχε “φωτιά”, με τον Μακεδόνα τεχνικό να επιβεβαιώνει με δηλώσεις στον ραδιοφωνικό αέρα του ΒΟΛΟΣ 98.6 FM ότι με τη διοίκηση βρίσκονται σε διαδικασία λύσης της συνεργασίας. Οι υπογραφές για τη λύση της συνεργασίας δεν έχουν πέσει με συνέπεια ο προπονητής της Νίκης να κάθεται κανονικά, σήμερα, στον πάγκο της ομάδας.

Αν θα επηρεαστεί η ομάδα αγωνιστικά, θα φανεί εντός ολίγων ωρών όταν και θα έχει ολοκληρωθεί το παιχνίδι της Νεάπολης.

Το σίγουρο είναι πως το απουσιολόγιο της Νίκης έχει τρία ονόματα. Δεληζήσης, Ροχάνο και Αναστασίου έμειναν εκτός αποστολής λόγω τραυματισμών που αντιμετωπίζουν, ενώ κανονικά συμμετέχει σ’ αυτή ο Λούκα Μιλούνοβιτς που όλη την εβδομάδα ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα.

Οι 20 εκλεκτοί του Αλέκου Βοσνιάδη είναι οι εξής: Μπάγιτς, Μπουργάνης, Λογαράς, Γρομητσάρης, Ανδρέου, Τοπαλίδης, Κάσσος, Δημητρίου, Κυριακίδης, Μέτσε, Τσουκαλάς, Παναγιωτίδης, Γαβριηλίδης, Μπάλλας, Κριμιτζάς, Μιράντα, Μορέιρα, Μιλούνοβιτς, Σιαφά, Ολαϊζόλα

Να εκμεταλλευτεί την αναταραχή θέλει ο Διαγόρας

Ο Διαγόρας θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί την αναταραχή που υπάρχει στο κυανόλευκο στρατόπεδο και όπως αναφέρουν τα ροδίτικα ΜΜΕ, θα επιδιώξει να σημειώσει την τρίτη του νίκη στο πρωτάθλημα. Το συγκρότημα του Πάρη Ανδράλα βρίσκεται στην 9η θέση του πρωταθλήματος, έχοντας συγκεντρώσει έξι βαθμούς σε τέσσερις αγώνες. Στην έδρα του μετρά δύο ήττες από ΑΣΑ και ΠΑΟΚ Β’, ενώ στις εξόδους του σε Απόλλωνα Πόντου και Ηρακλή Λάρισας έχει φύγει με τρίποντα στις αποσκευές του, κερδίζοντας με το αγαπημένο του 0-1.

Στον τελευταίο του αγώνα ο Διαγόρας έβαλε δύσκολα στον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ Β’, χάνοντας τελικά με 3-2. Ο Πάρης Ανδράλας στο συγκεκριμένο παιχνίδι παρέταξε την εξής σύνθεση: Γαλάνης, Μαγκάκης, Μανιώτης, Πετράκης, Τάτσης, Καραμάνης, Μπούμπας (87’ Οικονομίκος), Τσιαντούλας, Παραστατίδης, Αντεσίνα (62’ Βουργουτζής), Λαϊουέλ.

Από Χαλκιδική και Λάρισα οι διαιτητές

Την αναμέτρηση Νίκη Βόλου – Διαγόρας θα διευθύνει ο Στέφανος Δημητριάδης από την ΕΠΣ Χαλκιδικής. Βοηθοί του θα είναι οι Θανάσης Μαλανδρης από την ίδια ΕΠΣ και Βασίλης Μάνος από την ΕΠΣ Λάρισας. Τέταρτη διαιτητής ορίστηκε η Ανδρομάχη Τσιοφλίκη (Λάρισας) και παρατηρητής ο Ιωάννης Μπλούνας (Φθιώτιδας).

Τα εισιτήρια

Η γενική είσοδος ορίστηκε στα 10 ευρώ και την ημέρα του αγώνα, θα πωλούνται εισιτήρια από το εκδοτήριο του γηπέδου της Νεάπολης, στην κεντρική είσοδο. Τα παιδιά, ηλικίας 12 ετών και κάτω, εισέρχονται στο γήπεδο δωρεάν, με απαραίτητη τη συνοδεία τους από κάποιον ενήλικα.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΝΕΑΠΟΛΗΣ

Η προσέλευση του κόσμου στις κερκίδες της Νεάπολης θα ξεκινήσει δύο ώρες πριν την έναρξη της αναμέτρησης (12:45). Να σημειωθεί πως δεν θα πραγματοποιηθεί προπώληση για τον συγκεκριμένο αγώνα.

Οι κάτοχοι διαρκείας θα μπορούν να εισέλθουν στο γήπεδο με την επίδειξη της ψηφιακής κάρτας διαρκείας 2022-2023 ή της κάρτας διαρκείας 2022-2023.

Σημειώνεται πως ο περιβάλλον χώρος του γηπέδου θα περιφρουρείται από ισχυρή ιδιωτική ασφάλεια. Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου καθιστά σαφές πως όποιος συλληφθεί να επιχειρεί να εισέλθει στις θύρες του γηπέδου χωρίς εισιτήριο, θα υποστεί όλες τις συνέπειες που προβλέπει ο νόμος.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις