Τη χειρότερη επίθεση στον 2ο όμιλο έχει ο Ολυμπιακός Βόλου

Τη χειρότερη επίθεση, μαζί με την Καστοριά, με μόλις δύο γκολ σε πέντε παιχνίδια έχει να επιδείξει ο Ολυμπιακός Βόλου στον 2ο όμιλο της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Αποτέλεσμα, οι «ερυθρόλευκοι» να έχουν συγκεντρώσει μόλις πέντε βαθμούς σε πέντε ματς και να βρίσκονται στην 9η θέση, έχοντας «συγκάτοικους» την Καστοριά και τον Εδεσσαϊκό.

Πάντως, αν εξαιρέσουμε την Κοζάνη και τον Εθνικό Ν. Κεραμιδίου που δείχνουν σταθερότητα και φιγουράρουν ψηλά στη βαθμολογία, όλες οι υπόλοιπες ομάδες «βράζουν» στο ίδιο καζάνι. Η βαθμολογική διάφορα ανάμεσά τους είναι πολύ μικρή, καθώς με μία νίκη μια ομάδα που βρίσκεται στην ουρά μπορεί να βρεθεί πάνω από την μέση της κατάταξης, ενώ ένας σύλλογος που θα κάνει δύο σερί ήττες μπορεί από ψηλά να βρεθεί στη ζώνη του υποβιβασμού.

Αξίζει, ωστόσο, να αναφέρουμε, πως σε όλα τα μέχρι τώρα παιχνίδια που έχουν δώσει οι «ερυθρόλευκοι» στο πρωτάθλημα, ήταν καλύτεροι από τους αντιπάλους τους μέσα στον αγωνιστικό χώρο, όμως την καλή εικόνα, το πάθος και την ενέργεια που έβγαλαν, ως ομάδα, δεν την εξαργύρωσαν με τα ανάλογα αποτελέσματα.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις