Πρώτη για “Ελέ” – Νοκ άουτ και ο Μιράντα

Την πρώτη του προπόνηση με τη Νίκη Βόλου πραγματοποίησε την Παρασκευή ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος. Μετά την ανακοίνωσή του από τη διοίκηση του συλλόγου, ο 46χρονος τεχνικός φόρεσε τα μπλε και με τον βοηθό του, Στέλιο Βενετίδη προπόνησαν τους παίκτες στο γήπεδο της Νεάπολης.

Ο νέος κόουτς της βολιώτικης ομάδας δούλεψε την τακτική με την οποία θα αγωνιστεί η ομάδα κόντρα στον Ηρακλή Λάρισας, την Κυριακή (18/12), στις 14:45, στο AEL FC ARENA. Εκτός προπόνησης και πλάνων παρέμεινε ο Χοσέτε Μιράντα, ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού και συγκεκριμένα θλάσης. Επίσης, οι Ροχάνο και Αναστασίου ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα και δεν υπολογίζονται.

Η προετοιμασία ολοκληρώνεται σήμερα, Σάββατο, με προπόνηση στο βοηθητικό του ΟΣΕ και στη συνέχεια θα ανακοινωθεί η αποστολή για τον αυριανό αγώνα.

Όσον αφορά την ένσταση της Νίκης Βόλου κατά της Βέροιας για αντικανονική συμμετοχή του Μπουόλι στο μεταξύ τους παιχνίδι, αυτή εκδικάστηκε την Παρασκευή στο αρμόδιο όργανο της ΕΠΟ και η απόφαση αναμένεται στο τέλος της επόμενης εβδομάδας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις