Μουρτζίνος: Το επεισόδιο ήταν καθαρά σε προσωπικό επίπεδο

Πολύς θόρυβος έγινε γύρω από το παιχνίδι του Ολυμπιακού Βόλου με την ΑΕΛ για το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής γυναικών, το οποίο διεξήχθη το περασμένο Σάββατο στο κλειστό γυμναστήριο της Αγριάς. Γράφτηκε σε διάφορες ιστοσελίδες πως το παιχνίδι σημαδεύτηκε από σοβαρά επεισόδια.

Για το θέμα που δημιουργήθηκε τοποθετήθηκε ο αντιπρόεδρος του ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου 1937, Δημήτρης Μουρτζίνος και έφορος του τμήματος μπάσκετ του συλλόγου, τονίζοντας σχετικά στον ΣΠΟΡ FM Μαγνησίας 89.5 και στην εκπομπή «Στο Πέταλο»:

«Δεν υπήρξε καμία επεισοδιακή εξέλιξη στο παιχνίδι του Ολυμπιακού Βόλου με την ΑΕΛ για το πρωτάθλημα βόλεϊ της Β εθνικής γυναικών. Ο αγώνας έγινε μέσα σε αθλητικά πλαίσια. Ολοκληρώθηκε κανονικά, συντάχθηκε το φύλλο αγώνα, οι διαιτητές αποχώρησαν, οι αθλήτριες ήταν οι περισσότερες στα αποδυτήρια και 45 λεπτά μετά τη λήξη του αγώνα έγινε το εξής περιστατικό. Κάποιοι φίλαθλοι του Ολυμπιακού Βόλου παρέμειναν στο γήπεδο και μιλούσαν μαζί μας. Ένας παράγοντας από την ομάδα της Λάρισας επιτέθηκε φραστικά και υπήρξε αντιπαράθεση με τους φιλάθλους. Είναι απαράβατος κανόνας οι συντελεστές και οι παράγοντες ενός αγώνα, να μην απευθύνονται και να μην κάνουν διάλογο με τους φιλάθλους. Δυστυχώς, ο παράγοντας της ΑΕΛ δεν τήρησε αυτόν τον κανόνα και δημιουργήθηκε πρόκληση επεισοδίου. Μπήκαν μέσα κάποιοι φίλαθλοι με απειλητικές διαθέσεις. Άτομα από τον Ολυμπιακό μπήκαμε μπροστά και προσπαθήσαμε να προστατεύσουμε τον συγκεκριμένο παράγοντα, τον οποίο και φυγαδεύσαμε στο ιατρείο του γηπέδου για να τον προφυλάξουμε. Το επεισόδιο ήταν καθαρά σε προσωπικό επίπεδο και δεν είχε καμία σχέση με την αγωνιστική δραστηριότητα του αγώνα. Αν ρωτήσεις τους διαιτητές θα εκπλαγούν, διότι είχαν αποχωρήσει από το γήπεδο, αφού πρώτα συνέταξαν και έκλεισαν το φύλλο αγώνα.

Επαναλαμβάνω, ο αγώνας διεξήχθη σε αθλητικά πλαίσια, με την υποστήριξη και συμπαράσταση των φιλάθλων μας. Ήταν ένα σημαντικό παιχνίδι και γνωρίζουν όλοι, ότι όταν ο Ολυμπιακός Βόλου παίζει με την ΑΕΛ, σε οποιοδήποτε άθλημα, είναι θερμή η συμπαράσταση των φιλάθλων μας. Ωστόσο, δεν έλαβε χώρα κανένα αρνητικό γεγονός κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης.

Εκφράζουμε τη λύπη μας για το επεισόδιο μετά το παιχνίδι, γιατί είμαστε μία φιλόξενη ομάδα και σε καμία περίπτωση δεν θέλουμε να συμβαίνουν τέτοια πράγματα. Το αποδίδουμε στη στενοχώρια των ανθρώπων της ΑΕΛ, που δεν φαντάζονταν ότι θα έχαναν αυτό το παιχνίδι».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις