Αναχωρεί για Τρίπολη ο Βόλος

Ύστερα από διακοπή 40 ημερών, το πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ επαναρχίζει με τα παιχνίδια της 14ης αγωνιστικής, πρώτης του δευτέρου γύρου. Ο Βόλος καλείται να αντιμετωπίσει αύριο Τετάρτη τον Αστέρα στην Τρίπολη και θα επιδιώξει να αποσπάσει το θετικό αποτέλεσμα, απέναντι σε μια ομάδα που θέλει πολύ προσοχή.

Οι «κυανέρυθροι» θα έχουν ένα επίσημο παιχνίδι στα πόδια τους, αυτό με τον Παναθηναϊκό για το Κύπελλο Ελλάδος, σε σχέση με τους παίκτες του Αστέρα που δεν αγωνίστηκαν, καθώς αποκλείστηκαν στην προηγούμενη φάση της διοργάνωσης.

Το βολιώτικο συγκρότημα ετοιμάζεται να μπει στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος έχοντας 24 βαθμούς στο ενεργητικό του, βρίσκεται από την αρχή της χρονιάς στην εξάδα και έχει «χτίσει» μία διαφορά ασφαλείας από τις ομάδες που είναι από την 7η θέση και κάτω. Ο Παναιτωλικός έχει 16 βαθμούς και ο Ατρόμητος 15.

Ο Βόλος θα χρειαστεί να μαζέψει 15-16 βαθμούς στο β’ γύρο για να «κλειδώσει» τη συμμετοχή του στα πλέι οφ, αν κρίνουμε από τη βαθμολογία των προηγούμενων ετών, με την ομάδα να δείχνει ικανή να πάρει αυτούς τους βαθμούς και πολλούς περισσότερους.

Όσον αφορά το αυριανό ματς με τον Αστέρα, η προετοιμασία ολοκληρώνεται σήμερα Τρίτη και στη συνέχεια ο Κώστας Μπράτσος θα ανακοινώσει τα ονόματα των παικτών που θα ταξιδέψουν στην πρωτεύουσα της Αρκαδίας. Πιθανότατα ο Τάσος Τσοκάνης δεν θα είναι έτοιμος να ενισχύσει την ομάδα, με την επιστροφή του αρχηγού να προσδιορίζεται στο παιχνίδι της επόμενης αγωνιστικής με την ΑΕΚ στο Πανθεσσαλικό.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις