Ανούσιος ο Ολυμπιακός Β. ηττήθηκε με 1-0 από τον Ελασσόνα (photos)

Με το χειρότερο τρόπο είπε «αντίο» στο 2022 ο Ολυμπιακός Βόλου. Οι «ερυθρόλευκοι» ηττήθηκαν με 1-0 από την Ελασσόνα στο στάδιο του Αλμυρού για την 7η αγωνιστική του 2ο ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Αυτή ήταν η τρίτη φετινή ήττα στο πρωτάθλημα, με τους «ερυθρόλευκους» να μοιράζονται την προτελευταία θέση στη βαθμολογία μαζί με την ΑΕΠ Κοζάνης.

Η προσπάθεια που κατέβαλαν οι παίκτες του Σάκη Θεοδοσιάδη δεν ήταν αρκετή, η ομάδα έχει τεράστιο πρόβλημα στο γκολ, ενώ αρκούσε και μία αδράνεια στην άμυνα για να δεχθεί το γκολ της ήττας από τον Τσάτσο με κεφαλιά.

Ο Σάκης Θεοδοσιάδης παρέταξε την ομάδα με διάταξη 4-2-3-1. Κάτω από τα δοκάρια κάθισε ο Καβουσάκης, ενώ το δεξί άκρο της άμυνας κάλυψε ο Λάμπος και το αριστερό ο Θεοδωρόπουλος. Οι Παπαϊωάννου και Σιουμουρέκης ήταν οι δύο κεντρικοί αμυντικοί. Την τριάδα στη μεσαία γραμμή αποτέλεσαν οι Ψιάνος, Κόλα και Κυρίτσης. Ο Σκοπελίτης επιχειρούσε από τη δεξιά πτέρυγα, ο Διαμαντόπουλος από την αριστερή, με τον Ντινιωτάκη να παίζει στην κορυφή της επίθεσης.

Η υπεροχή στο α’ μέρος δεν μετουσιώθηκε σε γκολ
Ο Ολυμπιακός μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και από την αρχή της αναμέτρησης ανέλαβε τα ηνία. Περιόρισε την Ελασσόνα στο μισό γήπεδο, με τους φιλοξενούμενους να αμύνονται μαζικά.
Σημαντική ευκαιρία για τον Ολυμπιακό σημειώθηκε στο 19’, όταν ο Διαμαντόπουλος επιχείρησε τη σέντρα από τα δεξιά, με τον Παπαϊωάννου να πιάνει την κεφαλιά και την μπάλα να περνά πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Γούπου.
Στο 27’ ένα αδύναμο σουτ του Θεοδωρόπουλου δεν ανησύχησε τον Γούπο, ο οποίος μπλόκαρε εύκολα την μπάλα, ενώ στο 38’ ο Θεοδωρόπουλος από τα αριστερά έκανε τη σέντρα, δίχως να βρει την μπάλα με το κεφάλι ο Ντινιωτάκης προ του Γούπου. Από στατική φάση ο Ολυμπιακός απείλησε το τέρμα της Ελασσόνας στο 42’, με τον Κόλα να εκτελεί φάουλ έξω από την περιοχή, με την μπάλα να περνά λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Βρήκε το γκολ η Ελασσόνα στο 60′
Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου οι «ερυθρόλευκοι» προσπάθησαν να πιέσουν την άμυνα της Ελασσόνας και στο 58’ ο Ντινιωτάκης έχασε μεγάλη ευκαιρία να σκοράρει. Πήρε την μπάλα από τον Σκοπελίτη, έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή, με τον Γούπο να αποκρούει σωτήρια.
Η Ελασσόνα κόντρα στη ροή του παιχνιδιού άνοιξε το σκορ από μία στατική φάση στο 60′. Ο Κοντοθανάσης εκτέλεσε φάουλ λίγο κάτω από τη μεσαία γραμμή, υπήρξε αδράνεια στο κέντρο της άμυνας του Ολυμπιακού και ο Τσάτσος με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, γράφοντας το 0-1.
Μάλιστα στο 66’ ο Κοντοθανάσης έχασε σπουδαία ευκαιρία να πετύχει δεύτερο γκολ για την Ελασσόνα, πλασάροντας άουτ σε κενή εστία με εξουδετερωμένο τον Καβουσάκη.
Από εκείνο το χρονικό σημείο και μέχρι τη λήξη του παιχνιδιού ο Ολυμπιακός άσκησε πίεση στην άμυνα της Ελασσόνας, έχοντας αρκετές τελικές, χωρίς όμως κάποια προσπάθεια να καταλήξει στα δίχτυα. Ευκαιρίες χάθηκαν από τον Καρατσόλη στο 72’ και στο 79’, από τον Μυλωνά στο 78’, από τον Σκοπελίτη στο 80’ και από τον Ντινιωτάκη στο 82’.
Η Ελασσόνα στο 90’ σε κόντρα επίθεση βρέθηκε σε θέση βολής με τον Βλαχάκη, όμως το σουτ που επιχείρησε απέκρουσε ο Καβουσάκης.
Διαιτητής: Μαργιολάς (Καρδίτσας)
Βοηθοί: Παπαγεωργόπουλος, Αλεξόπουλος (Τρικάλων)
Κίτρινες: Κόλα, Θεοδωρόπουλος-Τσάτσος

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ: Καβουσάκης, Λάμπος (74’ Σταμπουλής), Θεοδωρόπουλος (83’ Κατσαγεωργίου), Σιουμουρέκης, Παπαϊωάννου, Κόλα (46’ Καρατσόλης), Ψιάνος, Κυρίτσης, Σκοπελίτης, Διαμαντόπουλος (67’ Μυλωνάς), Ντινιωτάκης.
ΕΛΑΣΣΟΝΑ: Γούπος, Νταμπώσης (39’ Ματούλας), Λαγός, Περτζιόνι, Κοντοθανάσης (81’ Καραγκούνης), Καραμούλας, Ντουλάγκ (89’ Κουκούλης), Κωστούλας (89’ Βλαχάκης), Μουλτσιάς (46’ Γκαμπέτας), Τσάτσος, Κακάμης.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις