Πανηγυρισμοί στην Κέρκυρα για την κορυφή

Μπορεί να μη χρειάστηκε να παίξει αυτή την αγωνιστική, όμως η Κέρκυρα βρίσκεται μετά το τέλος της στην κορυφή της Football League, έχοντας πιάσει την ΑΕΛ στους 66 βαθμούς και παίρνοντας την πρώτη θέση λόγω καλύτερων μεταξύ τους αποτελεσμάτων. Αυτό φυσικά και δεν πέρασε απαρατήρητο στους Φαίακες, με τους… διαδικτυακούς πανηγυρισμούς…

…να δίνουν και να παίρνουν. Ματιέ Γκόμες και Μπράνισλαβ Νίκιτς ανέβασαν φωτογραφίες με τον βαθμολογικό πίνακα, ενώ ο δεύτερος ευχόταν και «καλό Πάσχα».
Από εκεί και πέρα, τα προβλήματα παραμένουν πολλά για τον Αλέξανδρο Βοσνιάδη, με τους περισσότερους παίκτες να μην έχουν αναρρώσει από την ίωση που τους ταλαιπώρησε και τους Ντιόγκο και Ντουαλά να έχουν ακόμη ενοχλήσεις.
Ωστόσο, υπάρχει η αισιοδοξία πως όλοι θα είναι διαθέσιμοι για το παιχνίδι της επόμενης αγωνιστικής με τον Απόλλωνα Σμύρνης. Έχουμε, άλλωστε, και διακοπή του πρωταθλήματος τώρα και αυτό λειτουργεί προς όφελος των Επτανήσιων, οι οποίοι θα προπονηθούν και Μεγάλη Πέμπτη (28/4) και από Μεγάλη Παρασκευή (29/4) θα ξεκινήσει η άδεια.
Πηγή: a-sports.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις