Με ΠΑΟΚ Β’ για την τρίτη σερί ΝΙΚΗ (22/12, 3μ.μ.)

Το τρίτο συνεχόμενο τρίποντο θα προσπαθήσει να κατακτήσει σήμερα η Νίκη Βόλου, αντιμετωπίζοντας στο Δημοτικό Στάδιο της Νεάπολης, τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ Β’.

Οι κυανόλευκοι δείχνουν σημάδια ανάκαμψης μετά το άσχημο ξεκίνημα στο πρωτάθλημα και θέλουν να συνεχίσουν την ανοδική πορεία ώστε να πλησιάσουν στη υψηλότερα στρώματα του βαθμολογικού πίνακα.

Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος συμπεριέλαβε 20 ποδοσφαιριστές στην αποστολή, οι οποίοι είναι οι εξής: Μπάγιτς, Μπουργάνης, Τοπαλίδης, Κάσσος, Δημητρίου, Λογαράς, Ανδρέου, Γρομητσάρης, Δεληζήσης, Παναγιωτίδης, Κυριακίδης, Γαβριηλίδης, Τσουκαλάς, Μορέιρα, Μιράντα, Κριμιτζάς, Σιαφά, Ροχάνο, Μέτσε και Μιλούνοβιτς. Εκτός έμειναν οι Μπάλλας, Ολαϊσόλα, Τζιώρας και Αναστασίου.

Χωρίς άγχος ο δικέφαλος

Χωρίς άγχος και με στόχο τη νίκη θα παραταχθεί στις 2:45 μ.μ., στο Δημοτικό Στάδιο της Νεάπολης, ο ΠΑΟΚ Β’, έχοντας πραγματοποιήσει μέχρι τώρα μία εξαιρετική πορεία που τον έχει φέρει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Το τεχνικό team του δικεφάλου δεν θα έχει στην διάθεση του τον Ουεντραόγκο που υπέστη θλάση, τους Νινούα και Μορικέλι που ταλαιπωρούνται από ίωση και τον Μπράντονιτς που αισθάνθηκε κάποιες ενοχλήσεις και προληπτικά έμεινε εκτός αποστολής.

Την αποστολή για το ματς με την Νίκη Βόλου αποτελούν οι: Μοναστηρλής, Ταλιχμανίδης, Μιχαηλίδης, Τασιούρας, Τσοπούρογλου, Κιτσάκης, Κωττάς, Παναγιώτου, Σελιμάι, Γιαξής, Μελετίδης, Κουτεντάκης, Γρόσδης, Δαρέλας, Χατζηστραβός, Σπυράκος, Σπυρίδης, Σμυρλής, Πανίδης, Τζίμας, Γκορντεζιάνι

Μελτζανίδης ο ρέφερι

Την αναμέτρηση της Νεάπολης ανάμεσα στη Νίκη Βόλου και τον ΠΑΟΚ Β’ (22/12, 14:45), θα διευθύνει ο Γιώργος Μελτζανίδης από την ΕΠΣ Ημαθίας. Βοηθοί του θα είναι οι Δημήτρης Παραφέστας (Λάρισας) και Βασιλεία Τσικλιτάρη (Πιερία). Τέταρτος ορίστηκε ο Αλέξανδρος Μέγας από την Πιερία.

Τα εισιτήρια

Η γενική είσοδος ορίστηκε στα 10 ευρώ και την ημέρα του αγώνα, θα πωλούνται εισιτήρια από το εκδοτήριο του γηπέδου της Νεάπολης, στην κεντρική είσοδο. Τα παιδιά, ηλικίας 12 ετών και κάτω, εισέρχονται στο γήπεδο δωρεάν, με απαραίτητη τη συνοδεία τους από κάποιον ενήλικα.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΝΕΑΠΟΛΗΣ

Η προσέλευση του κόσμου στις κερκίδες της Νεάπολης θα ξεκινήσει δύο ώρες πριν την έναρξη της αναμέτρησης (12:45). Να σημειωθεί πως δεν θα πραγματοποιηθεί προπώληση για τον συγκεκριμένο αγώνα.

Οι κάτοχοι διαρκείας θα μπορούν να εισέλθουν στο γήπεδο με την επίδειξη της ψηφιακής κάρτας διαρκείας 2022-2023 ή της κάρτας διαρκείας 2022-2023.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις