Εντυπωσιακή ΝΙΚΗ και σε απόσταση βολής από την κορυφή

Η Νίκη πραγματοποιώντας εντυπωσιακή εμφάνιση στο πρώτο ημίχρονο επιβλήθηκε με 2-0 του πρωτοπόρου ΠΑΟΚ Β’ και βρίσκεται σε απόσταση βολής από την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Στο 23′ ο Όσκαρ Σιαφά άνοιξε το σκορ και στο 40′ ο Μιλούνοβιτς “σφράγισε” το τρίποντο για τους Βολιώτες.

Το συγκρότημα του Δημήτρη Ελευθερόπουλου έχασε πολλές και μεγάλες ευκαιρίες να διευρύνει ακόμη περισσότερο τον δείκτη του σκορ, δείχνοντας ένα τελείως διαφορετικό πρόσωπο και διαφορετική φιλοσοφία σε σχέση με τους πρώτους πέντε αγώνες του πρωταθλήματος.

Σταθερά με 4-3-3 ο Ελευθερόπουλος και μία αλλαγή

Με το ίδιο σχήμα και τα ίδια πρόσωπα, πλην μίας αλλαγής, παράταξε την ομάδα του ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος. Την εστία υπερασπίστηκε ο Βλάντιμιρ Μπάγιτς. Το αριστερό άκρο κάλυψε ο Δημητρίου και το δεξί ο Τοπαλίδης. Το κεντρικό αμυντικό δίδυμο αποτέλεσαν οι Γρομητσάρης και Δεληζήσης. Ο Κυριακίδης στον άξονα πίσω από τους Τσουκαλά και Γαβριηλίδη που αποτέλεσαν τα δύο εσωτερικά χαφ. Μιλούνοβιτς και Κάσσος κάλυψαν τις δύο πτέρυγες της επίθεσης με τον Όσκαρ Σιαφά επιθετική αιχμή.

Το καλύτερό της ημίχρονο

Στο καλύτερό της ημίχρονο η Νίκη πέτυχε δύο γκολ και έχασε πολύ περισσότερα για να πάει ακόμη ψηλότερα τον δείκτη του σκορ.

Στο πρώτο πεντάλεπτο ο ΠΑΟΚ Β’ είχε την κατοχή προσπάθησε να αιφνιδιάσει τη Νίκη, όμως από το σημείο εκείνο και μέχρι το τέλος του ημιχρόνου οι γηπεδούχοι ήταν πιο ουσιαστικοί και χωρίς να έχουν την κατοχή, δημιούργησαν σωρεία ευκαιριών.

Στο 20’ οι γηπεδούχοι απείλησαν όταν σε σέντρα του Τσουκαλά από τα δεξιά, ο Κάσσος δεν πρόλαβε να κάνει την προβολή από καλή θέση, στο γύρισμα του Γαβριηλίδη, δεν βρέθηκε παίκτης της Νίκης να κάνει την τελική προσπάθεια. Ένα λεπτό αργότερα ο Μπάγιτς χρειάστηκε να επέμβει σε μία από τις ελάχιστες φορές του πρώτου μέρους. Ο Τασιούρας με δυνατό σουτ δεν αιφνιδίασε τον Σέρβο πορτιέρε της Νίκης που μπλόκαρε σταθερά.

Στο 23’ η Νίκη άνοιξε το σκορ βάζοντας φωτιά στη Νεάπολη που παρά το εργάσιμο της ημέρας και την απαγορευτική ώρα του αγώνα, πλημμύρισε από κόσμο. Ο Τσουκαλάς έκανε τη σέντρα από τα δεξιά και ο Σιαφά με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στη δεξιά γωνία του Ταλιχμανίδη.

Από το γκολ μέχρι τη συμπλήρωση των 46 λεπτών του πρώτου ημιχρόνου, η Νίκη βομβάρδισε την εστία του ΠΑΟΚ Β΄. Στο 26’ Παράλληλη συρτή σέντρα του Κάσσου, για εκατοστά ο Γαβρηιλίδης δεν βρήκε την μπάλα για να την σπρώξει στα δίχτυα. Τρία λεπτά αργότερα στο σουτ του Γαβριηλίδη ο Ταλιχμανίδης μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια.

Στο 36’ η Νίκη έχασε σπουδαία ευκαιρία για να διπλασιάσει τα τέρματά της. Ο Κάσσος έβγαλε στο πέναλτι για τον Γαβριηλίδη, το σουτ στην κίνηση του μέσου της Νίκης έβγαλε με υπερπροσπάθεια ο Ταλιχμανίδης σε κόρνερ.

Ότι δεν έκανε ο Γαβριηλίδης στο 36’ το έκανε το Μιλούνοβιτς στο 40’. Ο Γαβριηλίδης έβγαλε αριστερά στην περιοχή στον Σέρβο επιθετικό, ο οποίος με πλασέ στην κίνηση έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνία του Ταλιχμανίδη. Ένα λεπτό αργότερα, η Νίκη έφτασε μία ανάσα από το 3-0 όταν ο  Γαβρηιλίδης γύρισε με το κεφάλι προς το πέναλτι, ο Μιλούνοβιτς με γυριστό σουτ αστόχησε με την μπάλα να περνά ψηλά άουτ

Διαχειρίστηκε το 2-0

Η Νίκη στο δεύτερο ημίχρονο έδωσε χώρο στους φιλοξενούμενους με στόχο να χτυπήσει στην κόντρα. Σε μία από αυτές τις κόντρα επιθέσεις οι γηπεδούχοι έφτασαν κοντά στο τέρμα. Συγκεκριμένα, στο 63’ ο Ροχάνο έκανε τη σέντρα από τα δεξιά, ο Γαβριηλίδης πήρε την κεφαλιά, αλλά ο Ταλιχμανίδης ήταν σε ετοιμότητα και αποσόβησε το τρίτο γκολ για την εστία του. Στο 82’ η Νίκη απείλησε κα πάλι. Ο Μορέιρα άδειασε τον αντίπαλό του, με το δεξί πλάσαρε όμως η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι, περνώντας δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Ταλιχμανίδη. Στο 87’ ο ΠΑΟΚ Β’ απείλησε με μείωση του σκορ, ωστόσο το σουτ του Μελετίδη πέρασε άουτ.

Συνθέσεις

Νίκη Βόλου (Δ. Ελευθερόπουλος): Μπάγιτς, Τοπαλίδης, Δημητρίου, Γρομητσάρης, Δεληζήσης, Τσουκαλάς (72’ Παναγιωτίδης), Γραβριηλίδης, Κυριακίδης (63’ Μέτσε, 89’ λ.τρ. Ανδρέου), Σιαφά (63’ Ροχάνο), Κάσσος, Μιλούνοβιτς (72’ Μορέιρα).

ΠΑΟΚ Β’ (Π. Γκαρσία): Ταλιχμανίδης, Γιαξής (46’ Σελιμάι), Τασιούρας, Μιχαηλίδης, Κωττάς, Μελετίδης, Κουτεντάκης (46’ Γρόσδης), Δαρέλας (46’ Σμυρλής), Σπυράκος (69’ Σπυρίδης), Χατζηστραβός, Τζίμας (69’ Πανίδης).

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις