Πληρώνει τις αδυναμίες του ο Ολυμπιακός Βόλου

Για τον Ολυμπιακό Βόλου το παιχνίδι με την Ελασσόνα δεν πήγε όπως τον περιμέναν όλοι στην ομάδα, οι “ερυθρόλευκοι” ηττήθηκαν με 1-0 και ο προβληματισμός στο ποδοσφαιρικό τμήμα, αλλά και στη διοίκηση, είναι έντονος. Οι «ερυθρόλευκοι» σε ένα ακόμη ματς ήταν ανούσιοι επιθετικά και το πλήρωσαν, ενώ χρειάστηκε μία αδράνεια στην άμυνα για να δεχθούν το γκολ.

Ο Ολυμπιακός είναι μια ομάδα η οποία ψάχνει την αγωνιστική της ταυτότητα μέσα στο γήπεδο. Οι περισσότεροι νεαροί ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στον Ολυμπιακό στερούνται εμπειρίας και αποδεικνύεται εκ των πραγμάτων, πως δεν μπορούν να σηκώσουν το βάρος της φανέλας του Ολυμπιακού Βόλου.

Τέσσερα γκολ σε επτά παιχνίδια είναι κάκιστος απολογισμός για μια ομάδα του μεγέθους και της ιστορίας του Ολυμπιακού Βόλου.

Η τεχνική ηγεσία θα πρέπει να βρει τα αίτια που δεν σκοράρει ο Ολυμπιακός, αν και από την αρχή της προετοιμασίας έχουμε τονίσει κατ’ επανάληψη, ότι η ομάδα χρειάζεται σοβαρή ενίσχυση, όχι μόνο στη θέση του σέντερ φορ, αλλά και μεσοεπιθετικά.

Η διοίκηση του Ερασιτέχνη, ωστόσο, ήταν ξεκάθαρη από την αρχή, τονίζοντας πως οι οικονομικές δυνατότητες του συλλόγου δεν επιτρέπουν στον Ολυμπιακό να αποκτήσει ποδοσφαιριστές, που ενδεχομένως να έδιναν μία άλλη δυναμική στην ομάδα.

Όμως, αν δεν βρεθεί τρόπος ο Ολυμπιακός να ενισχυθεί στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, τότε το υπόλοιπο του πρωταθλήματος θα είναι πολύ δύσκολο για τον σύλλογο. Κι αν σε πάρουν από κάτω τα αρνητικά αποτελέσματα, δύσκολα θα σηκώσεις κεφάλι.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις