“Βράζει” η ΑΕΛ με Πουλικίδη, ΚΕΔ και Πανσερραϊκό

Βράζει η ΑΕΛ με τα όσα συνέβησαν και “σφυρίχτηκαν” στις Σέρρες, με τον διαιτητή Πουλικίδη από τη Δράμα να διαμορφώνει το αποτέλεσμα του αγώνα, αρχικά ακυρώνοντας γκολ των βυσσινί και στη συνέχεια δίνοντας ανύπαρκτο πέναλτι στα “λιοντάρια”

Αρχικά οι παίκτες και ο προπονητής, στη συνέχεια ο μεγαλομέτοχος, κ. Νταβέλης και τέλος με ανακοίνωση της ΠΑΕ οι διαμαρτυρίες είναι κάτι παραπάνω από έντονες.

Αναλυτικά:

Ένα σωρό διαφορετικές λέξεις προσπάθησαν να χρησιμοποιήσουν μετά το τέλος του αγώνα στις Σέρρες, πρώτα ο Κούστα στη συνέντευξη Τύπου κι έπειτα ο Νικολιάς, που ήταν και ο σκόρερ του ακυρωθέντος γκολ, μιλώντας ζωντανά στην έκτακτη “Ώρα της ΑΕΛ” της FORMedia TV, αλλά και πάλι ένιωθαν ότι δεν έβρισκαν τις σωστές για να περιγράψουν αυτά που ένιωθαν με τον Πουλικίδη.

Στενοχωρημένος και θυμωμένος, περήφανος κι απογοητευμένος, ο Παναγιώτης Γκουτσίδης είπε πολλά μετά τη λήξη του αγώνα στις Σέρρες.

Για προβλήματα που είναι βέβαιος πως θα λυθούν, αφού δεν ευθύνεται η νυν διοίκηση, για φιλάθλους που πρέπει να ‘ναι περήφανοι γι’ αυτούς τους ποδοσφαιριστές και την εικόνα που παρουσίασαν στις Σέρρες, για το ευ αγωνίζεσθαι που αποτελεί το πνεύμα των αδερφών Νταβέλη, για την μεγαλοσύνη της ΑΕΛ κι αλίμονο… για τον διαιτητή, που… “τι να πεις γι’ αυτόν τον διαιτητή”!

Όσο για τον ίδιο, “θα μιλήσουμε με τον πρόεδρο”, είπε…

ΠΑΕ ΑΕΛ: “Καλούμε ΚΕΔ, ΕΠΟ και SL2 να πάρουν άμεσα θέση”!

Από την ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώθηκαν τα εξής:

«Παρά τις προειδοποιήσεις και τις απόλυτα δικαιολογημένες έντονες διαμαρτυρίες μας για τον ορισμό από τη ΚΕΔ στο παιχνίδι Πανσερραϊκός-ΑΕΛ,  ενός «κατ’ ευφημισμό διαιτητή ποδοσφαίρου» ονόματι Πουλικίδη, αφού σε ανύποπτο χρόνο πριν την τέλεση του σημερινού αγώνα, πληθώρα δημοσιευμάτων, θεωρούσαν σίγουρη τη νίκη του Πανσερραϊκού λόγω του ορισμού του εν λόγω διαιτητή, τίποτα τελικώς δεν τον απέτρεψε ώστε να διαπράξει την αποτρόπαια πράξη του με τον πιο χυδαίο και εκκωφαντικό τρόπο.

Όσοι αγνοί φίλαθλοι βρέθηκαν σήμερα στο γήπεδο των Σερρών, ανεξάρτητα από την ομάδα που υποστήριζαν, αηδίασαν από το θράσος ενός κατά τα λοιπά νέου ανθρώπου που επιθυμεί να λέγεται επαγγελματίας διαιτητής.

Ο ανερυθρίαστος Πουλικίδης δεν κατακρεούργησε σήμερα μόνο την ΑΕΛ, αλλά για άλλη μία φορά ολόκληρο το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Καλούμε τη ΚΕΔ, την ΕΠΟ και την SL2 να λάβουν άμεσα θέση σε ένα ποδοσφαιρικό έγκλημα που χαρίζει χαλκευμένες νίκες και πρωταθλήματα, σε οργανωμένες συμμορίες.

Διότι εάν δεν λάβουν και τώρα θέση, οι κατά τα λοιπά θεματοφύλακες του ελληνικού ποδοσφαίρου, σε λίγο θα ψάχνουν να βρουν και τους τελευταίους από τους εναπομείναντες φιλάθλους, καθώς ορδές αυτών απομακρύνονται καθημερινά με τη σιγουριά του δόλου και της ακραίας διαφθοράς».

 

Αχ.Νταβέλης σε FORMedia TV: “Αυτό το διαιτητικό σκουπίδι δεν θα ξανασφυρίξει – Η ΑΕΛ έχει τύχη, ο Πανσερραϊκός δεν ξέρω” (VIDEO)

“Είχαμε προειδοποιήσει για μια διαιτησία για την οποία ο όρος στημένη είναι επιεικής. Δεν συνηθίζω να παρεμβαίνω σε θέματα διαιτησίας, αλλά αυτό σήμερα δεν ήταν διαιτησία. Μίλησα ήδη με την δικηγόρο μας στην Αθήνα για να χρησιμοποιήσουμε κάθε έννομο μέσο κι αναφέρομαι προς την ΚΕΔ, την οποία εγγράφως είχαμε προειδοποιήσει για το διαιτητικό σκουπίδι που όρισε. Δεσμευόμαστε ότι ο συγκεκριμένος δεν πρόκειται να σφυρίξει ποτέ ξανά.

Ως ΑΕΛ θέλουμε μόνο το fair play και πρέπει η Super League 2 να αναρωτηθεί γιατί δεν έχει καμιά υπόσταση και επιρροή οπουδήποτε. Δεν καταλαβαίνω για ποιον λόγο υπάρχουν στο συμβούλιό της και την Τετάρτη που έχουμε Δ.Σ. θα πάρουν όλοι θέση για το έγκλημα.

Η ΑΕΛ θα συνεχίσει να διεκδικεί τον στόχο της και θα τα καταφέρει. Ο Πανσερραϊκός δεν ξέρω αν έχει τύχη διεκδικώντας τους αγώνες του με κάθε άλλο τρόπο πλην του fair play. Αν πρέπει να πας εκεί στις Σέρρες για να το βιώσεις κι εσύ και όλοι, αναρωτιόμαστε για τους όρους με τους οποίους διεξάγεται το πρωτάθλημα.

Επαναλαμβάνω, θα χρησιμοποιήσουμε όλα τα νόμιμα μέσα, με τους θεσμούς και τον αθλητικό νόμο. Θα επικοινωνήσουμε το έγκλημα αυτό παντού, ώστε και ο κόσμος της ΑΕΛ αλλά και όλοι οι φίλαθλοι να καταλαβαίνουν τι γίνεται και καταλαβαίνουν.

Αν η Μπαρτσελόνα έπαιζε σήμερα στις Σέρρες, με τον Πουλικίδη διαιτητή θα έχανε, γιατί δεν ήταν μόνο δύο επίμαχες φάσεις.

Αναφορικά με τον κ. Γκουτσίδη, θα έχουμε συνάντηση τις επόμενες ώρες κι ότι αποφασιστεί θα το μάθετε, ενδεχομένως και σήμερα.

Ευχές σε όλους για καλές γιορτές και στον φίλαθλο κόσμο της ΑΕΛ θα πω να είναι αισιόδοξος. Παίξαμε καταπληκτικά σήμερα και δεν μας κάμπτει τίποτα”!

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις