Απάντηση από δύο παίκτες περιμένουν στον Ολυμπιακό Βόλου

Στον Ολυμπιακό περιμένουν τις απαντήσεις από δύο ποδοσφαιριστές στους οποίους η διοίκηση έχει καταθέσει πρόταση. Ο ένας είναι αμυντικός χαφ, κατάγεται από τη Θεσσαλία και γνωρίζει πολύ καλά την κατηγορία. Είναι επιλογή του προπονητή Σάκη Θεοδοσιάδη και εφόσον συμφωνήσει να έρθει στην ομάδα, ο Ολυμπιακός θα ενισχυθεί σημαντικά σε μια νευραλγική θέση στον άξονα της μεσαίας γραμμής.

Επίσης, οι ιθύνοντες του Ερασιτέχνη έχουν έρθει σε επαφή με αξιόλογο σέντερ φορ, ο οποίος φέτος αγωνίζεται σε ομάδα της Αθήνας και αναμένεται να λύσει τη συνεργασία. Είναι πολύ πιθανό ο εν λόγω ποδοσφαιριστής, ο οποίος είναι ένας ικανότατος επιθετικός με ευχέρεια στο σκοράρισμα, να έρθει στον Ολυμπιακό ενισχύοντας τη γραμμή κρούσης των «ερυθρολεύκων».

Στον Ολυμπιακό, ωστόσο, θα κινηθούν σίγουρα για την απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού, καθώς στο κέντρο της άμυνας υπάρχει κενό, αν σκεφτεί κανείς, πως σ’ αυτή τη θέση είχε κληθεί να παίξει αρκετές φορές ο Στέργιος Ψιάνος, ο οποίος ως γνωστόν αποτελεί παρελθόν από τον σύλλογο, συνεχίζοντας την ποδοσφαιρική του πορεία στον Μαγνησιακό.

Οι «ερυθρόλευκοι» εξετάζουν και την περίπτωση ακραίου επιθετικού, προκειμένου να ενισχυθούν και τα «φτερά» της επίθεσης, με έναν έμπειρο ποδοσφαιριστή που θα έχει παραστάσεις από μεγαλύτερες κατηγορίες.

Όλες οι κινήσεις βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη και μέσα στην εβδομάδα αναμένονται εξελίξεις στα μεταγραφικά.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις