ΗΡΑΚΛΗΣ Β.: Επιστροφή στις προπονήσεις, με το βλέμμα στην Γ’ Εθνική!

Μετά από ένα διάστημα με πολύ δουλειά κι έντονες συγκινήσεις, η ομάδα του Ηρακλή Β. ολοκλήρωσε τις προπονήσεις της την Μ. Τετάρτη και στη συνέχεια οι παίκτες του Γ. Φασουράκη απόλαυσαν ρεπό μιας εβδομάδας. Όμως από σήμερα επιστρέφουν σε εντατικούς ρυθμούς προπονήσεων, ώστε να παρουσιαστούν απόλυτα προετοιμασμένοι στο τελευταίο και σπουδαιότερο κομμάτι της χρονιάς…

Η προπόνηση είναι προγραμματισμένη στις 5μ.μ. στο Βασδέκειο και είναι πολύ πιθανό να ολοκληρωθεί, με αυτή την προπόνηση, ο κύκλος της ομάδας σε ότι αφορά την παρουσία της στο συγκεκριμένο γήπεδο που αποτελούσε και τη φυσική της έδρα. Από την πλευρά της διοίκησης του Ηρακλή γίνονται προσπάθειες να βρεθούν νέοι χώροι, για να προπονείται η ομάδα, δεδομένου ότι το Βασδέκειο αποτελεί ένα γήπεδο με ιδιαίτερα επιβαρυμένο αγωνιστικό χώρο. Οι εξελίξεις σ΄αυτό το θέμα αναμένεται να είναι άμεσες.
Επιπρόσθετα, αναφέρουμε ότι η διοίκηση του Ηρακλή Β. ήδη έχει έρθει σε συμφωνία με την αντίστοιχη διοίκηση της ομάδος της Νίκης Β., προκειμένου να χρησιμοποιηθεί το Παντελής Μαγουλάς ως έδρα της βολιώτικης ομάδας στους προσεχείς αγώνες του μίνι πρωταθλήματος με τις αντίστοιχες πρωταθλήτριες ομάδες Λάρισας, Καρδίτσας και Πιερίας, από όπου θα κριθεί ποιες θα είναι οι δυο από τις τέσσερις που θα κατακτήσουν το εισιτήριο της ανόδου στη Γ’ Εθνική.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις