Με ανεβασμένη ψυχολογία ο Ολυμπιακός Β. θα υποδεχθεί τον Δωτιέα

Στον Ολυμπιακό Βόλου υπάρχει πολύ καλή ψυχολογία μετά το «διπλό» στην Έδεσσα επί του Εδεσσαϊκού, με τους «ερυθρόλευκους» να προετοιμάζονται για το παιχνίδι με τον Δωτιέα, στοχεύοντας αποκλειστικά στη νίκη. Θέλουν να εκμεταλλευτούν τον παράγοντα έδρα, απέναντι σε μια ομάδα που βρίσκεται ένα βαθμό ψηλότερα στη βαθμολογία και η οποία στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος μετρά τρεις νίκες.

Ο Σάκης Θεοδοσιάδης θα μπορεί να υπολογίζει και πάλι στις υπηρεσίες δύο βασικών ποδοσφαιριστών, όπως είναι οι Γιάννης Ντινιωτάκης και Μάρκος Διαμαντόπουλος, οι οποίοι ξεπέρασαν την ίωση και προπονούνται κανονικά με την ομάδα. Διαθέσιμος θα είναι και ο νεοαποκτηθείς Θανάσης Μαργαρίτης, ο οποίος δεν αγωνίστηκε με τον Εδεσσαϊκό, καθώς το δελτίο του δεν είχε βγει από την ΕΠΟ.

Στο μεταγραφικό τομέα, οι κινήσεις ενίσχυσης της ομάδας βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη και καθημερινά γίνονται κρούσεις σε διάφορους Έλληνες παίκτες, ενώ εξετάζονται και ορισμένες περιπτώσεις από την ξένη ποδοσφαιρική αγορά, για τη θέση του σέντερ φορ και του επιτελικού μέσου. Επίσης, ο Ολυμπιακός κινείται και για έναν κεντρικό αμυντικό.

Είναι πολύ πιθανό σήμερα Πέμπτη να υπάρξουν εξελίξεις στα μεταγραφικά και να έχουμε επίσημες ανακοινώσεις από πλευράς διοίκησης. Στον Ολυμπιακό αναζητούν ετοιμοπόλεμους ποδοσφαιριστές, καθώς δεν υπάρχει χρόνος προετοιμασίας, τη στιγμή που το πρωτάθλημα βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη. Γνωρίζουν, πως η ποδοσφαιρική αγορά τον Ιανουάριο είναι περιορισμένη, καθώς οι καλοί παίκτες δεν είναι ελεύθεροι αυτό τον καιρό. Συν τοις άλλοις οι οικονομικές απαιτήσεις των ποδοσφαιριστών δεν είναι μικρές, σε σχέση με το χρονικό διάστημα που απομένει μέχρι την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος και θα πρέπει οι ιθύνοντες των «ερυθρολεύκων» να κάνουν υπέρβαση.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις