Με όλα του τα “όπλα” ο Ολυμπιακός Β. σήμερα με Δωτιέα στη Νεάπολη

Τον Δωτιέα Αγιάς υποδέχεται σήμερα στις 3 μ.μ. στο δημοτικό στάδιο της Νεάπολης ο Ολυμπιακός Βόλου για την 9η αγωνιστική του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Στόχος των “ερυθρόλευκων” είναι η δεύτερη σερί νίκη και τρίτη συνολικά στο πρωτάθλημα.

Μετά την επιτυχία της περασμένης Κυριακής επί του Εδεσσαϊκού με 2-1 εκτός έδρας το ηθικό όλων στον Ολυμπιακό έχει ανέβει, με την ομάδα να έχει προετοιμαστεί υπό ιδανικές συνθήκες στο προπονητικό της κέντρο στον Άγιο Γεώργιο ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.
Σημαντικό και το γεγονός ότι δεν υπάρχουν απουσίες, αφού επιστρέφουν οι Ντινιωτάκης και Διαμαντόπουλος, που λόγω ίωσης δεν είχαν ταξιδέψει στην Έδεσσα, ενώ ντεμπούτο θα κάνει ο νεοαποκτηθείς Μαργαρίτης.
Η πιθανή ενδεκάδα που θα παρατάξει ο τεχνικός Σάκης Θεοδοσιάδης είναι η κάτωθι: Τερματοφύλακας ο Καβουσάκης. Δεξιός οπισθοφύλακας ο Μαργαρίτης και αριστερός ο Θεοδωρόπουλος, με στόπερ τους Παπαϊωάννου και Σιουμουρέκη. Οι Κόλα, Κυρίτσης και Αναστασίου θα είναι οι τρεις της μεσαίας γραμμής. Από τα δεξιά θα επιχειρεί ο Σκοπελίτης και από τα αριστερά ο Διαμαντόπουλος, ενώ ο Ντινιωτάκης θα αγωνιστεί στην κορυφή της επίθεσης.
Θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικεί και ο Καρατσόλης, που τα πήγε πολύ καλά στην Έδεσσα. Σε αυτή την περίπτωση θα μείνει στον πάγκο ο Θεοδωρόπουλος. Ο Καρατσόλης θα παίξει ως αριστερός εξτρέμ και ο Διαμαντόπουλος θα αγωνιστεί στη θέση του αριστερού μπακ.
Στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας είναι και οι Βρονταράς, Ακριβόπουλος, Καμπέρης, Παπαδήμος, Γιαρλέλης, Κατσαγεωργίου, Μυλωνάς, Σταμπουλής.

Διαιτητής ο Ζιούτος
Το σημερινό παιχνίδι θα διευθύνει ο Τρικαλινός στην καταγωγή Κωνσταντίνος Ζιούτος που ανήκει στην ΕΠΣ Ηρακλείου. Βοηθοί του θα είναι οι Χρήστος Αλεξόπουλος από την ΕΠΣ Τρικάλων και Παναγιώτης Παπαγεωργόπουλος από την ίδια Ένωση. Παρατηρητής διαιτησίας ορίστηκε ο Αντώνης Διπλάρης από την ΕΠΣ Καρδίτσας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις