Τρίτη σερί ΝΙΚΗ και παραμονή στην τετράδα (pics)

Τρίτο σερί ροζ φύλλο αγώνα για τη Νίκη Βόλου, η οποία επικράτησε εύκολα του Ναυάρχου Βότση με 71-45.

Η βολιώτικη ομάδα ξεκίνησε μουδιασμένα το παιχνίδι και βρέθηκε πίσω στο σκορ με 8-14. Ωστόσο με σερί 7-0 κατάφερε να κλείσει το πρώτο ημίχρονο προηγούμενη με 15-14.

Στην συνέχεια οι κυανόλευκοι μπήκαν πιο ψυχωμένοι στο παρκέ και με όπλο την καλή άμυνα και το γρήγορο μπάσκετ, βρέθηκαν προηγούμενοι με 10 (35-25) στο τέλος του ημιχρόνου.

Η ίδια εικόνα παρέμεινε και στο υπόλοιπο παιχνίδι, με τη Νίκη να έχει τον κύριο λόγο και στις δύο πλευρές του παρκέ, φτάνοντας την διαφορά μέχρι και τους 28 πόντους, για να επικρατήσει τελικά με 71-45.

Το προπονητικό team είχε την ευκαιρία να μοιράσει τον χρόνο συμμετοχής σε όλους τους αθλητές της ομάδας, ώστε να πάρουν ρυθμό ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Διαιτητές: Παζώλης, Χρυσάφης, Τοπαλίδης

Δεκάλεπτα: 15-14, 35-25, 50-32, 71-45

Νίκη Βόλου (Μαύρος): Βρεττάς 3(1), Κωστούλας 9, Βερτζάγιας 6, Σιπητάνος 10(2), Κουτίνας 14(1), Παπαδόπουλος 7, Δελετζές 3(1), Σπανόπουλος 6, Εντό 7, Ανδρεόγλου, Γιωτόπουλος 2, Τσεσμετζίδης 4.

Νάυαρχος Βότσης (Καραμουσαλίδης): Παπαδόπουλος 2, Χαβαλές 7(1), Καραϊσκάκης 3(1), Νταής 2, Γκίζης 5, Βλασσόπουλος 4, Αγριόπουλος 6(2), Μαυροζωρίδης 1, Κυρατζής, Ψάλτου 2, Μεσκούρης 5, Καραγιώργος 8.

Συγχαρητήρια από τη διοίκηση

«Συγχαίρουμε του προπονητές και τους αθλητές μας για τη νίκη τους, που κάνει την ομάδα μας να κοιτάει με άλλον αέρα την δύσκολη συνέχεια του πρωταθλήματος. Συγχαίρουμε τους διαιτητές του αγώνα για την απόδοση τους και τη νεανική ομάδα του Ναυάρχου Βότση για την προσπάθεια της, της ευχόμαστε καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα.

Ευχαριστούμε τον κόσμο μας που σε ακόμη ένα εντός έδρας παιχνίδι έδωσε το “παρών” και με τη στήριξη του, βοήθησε τα μέγιστα στη νίκη της ομάδα μας.

Συνεχίζουμε…»

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις