Για τη συνέχεια στο ΝΙΚΗφόρο σερί (Πανθεσσαλικό, 15/01, 14:45)

Με αποκλειστικό στόχο να δώσει συνέχεια στο νικηφόρο σερί, θα παραταχθεί σήμερα, Κυριακή, στις 14:45, στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, η Νίκη κόντρα στο Θεσπρωτό. Οι κυανόλευκοι θέλουν να εκμεταλλευτούν το “στραβοπάτημα” της Αναγέννησης Καρδίτσας και να αναρριχηθούν στον βαθμολογικό πίνακα, πριν το πρόγραμμα δυσκολέψει.

Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος δεν θα έχει στη διάθεσή του, τους Αναστασίου, Γρομητσάρη, Μέτσε και Δεληζήση ενώ αντίθετα επιστρέφει ο Κάσσος και ο Μιλούνοβιτς είναι 100% έτοιμος για να προσφέρει τις υπηρεσίες του. Η αποστολή της Νίκης αποτελείται από τους εξής παίκτες: Μπάγιτς, Μπουργάνης, Τοπαλίδης, Κάσσος, Δημητρίου, Λογαράς, Ανδρέου, Κυριακίδης, Τσουκαλάς, Γαβριηλίδης, Παναγιωτίδης, Μορέιρα, Κριμιτζάς, Ολαϊζόλα, Μιλούνοβιτς, Μιράντα, Μπάλλας, Σιαφά, Ροχάνο, Τζιώρας

Χωρίς τον Ρότσα ο Θεσπρωτός στον Βόλο

Ο Χουάν Ραμόν Ρότσα δεν ταξίδεψε με την αποστολή για το αυριανό παιχνίδι με τη Νίκη Βόλου στο Πανθεσσαλικό και μάλλον θα αποτελέσει παρελθόν από την θέση του προπονητή. Σύμφωνα με πληροφορίες του theball.gr ο μεγαλομέτοχος του πλατανόφυλλου, Γιωργος Αραμπατζακης βρίσκεται σε συζητήσεις με 2-3 προσωπα ώστε να παραχωρήσει το μάνατζμεντ της ομάδας. Με την σύμφωνη γνώμη όλων των εμπλεκομένων στην ομάδα πρέπει να γίνει ένα “ηλεκτροσόκ”, ώστε οι κιτρινόμαυροι να επιστρέψουν στον δρόμο των θετικών αποτελεσμάτων. Στις συζητήσεις που γίνονται η απομάκρυνση του ελληνοαργεντινού τεχνικού από τον πάγκο του Θεσπρωτού θεωρείται ως η πιο εφικτή αυτή τη στιγμή. Όσο αφορά την αναμέτρηση με τους Βολιώτες η ομάδα της Ηγουμενίτσας θα έχει υπηρεσιακό τεχνικό δίδυμο τους βοηθούς του Ροτσά, Κώστα Τζίνη και Βαγγέλη Κάλλο.

Διαιτητές από Βοιωτία και Λάρισα

Την αναμέτρηση του Πανθεσσαλικού, ανάμεσα στη Νίκη Βόλου και τον Θεσπρωτό θα διευθύνει ο Στέφανος Ξηρογιάννης από την ΕΠΣ Βοιωτίας. Βοηθοί του θα είναι οι Δημήτρης Φίλος (Βοιωτίας) και Βασίλης Μάνος (Λάρισας). Τέταρτος διαιτητής ορίστηκε η Ανδρομάχη Τσιοφλίκη (Λάρισας) και παρατηρητής ο Παναγιώτης Σταθόπουλος (Ηλείας).

Τα εισιτήρια

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι εξής:

Ανατολική κερκίδα: 10 ευρώ

Σκεπαστή κερκίδα, εκτός επισήμων: 15 ευρώ

Θύρα Επισήμων: 25 ευρώ

Τα παιδιά, ηλικίας 12 ετών και κάτω, εισέρχονται στο γήπεδο δωρεάν, με απαραίτητη τη συνοδεία τους από κάποιον ενήλικα.

ΑΓΟΡΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

Τα εισιτήρια του αγώνα θα είναι διαθέσιμα από τις 11.45 ως και την έναρξη του αγώνα από το εκδοτήριο της Α’ Πεζογέφυρας του Πανθεσσαλικού Σταδίου.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΟ ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΙΚΟ

Οι θύρες του Πανθεσσαλικού Σταδίου, για τον φίλαθλο κόσμο μας, θα ανοίξουν δύο ώρες πριν την προγραμματισμένη ώρα έναρξης. Ο κόσμος θα μπορεί να εισέρχεται στις θύρες του Σταδίου από την πρώτη Πεζογέφυρα, εκτός των κατόχων εισιτηρίων διαρκείας Gold – VIP και των δημοσιογράφων, οι οποίοι θα μπουν στο γήπεδο από το κεντρικό πάρκινγκ του Πανθεσσαλικού και θα οδηγούνται στις θέσεις τους, ύστερα από σχετική υπόδειξη των υπαλλήλων της ομάδας.

Οι κάτοχοι διαρκείας θα μπορούν να εισέλθουν στο γήπεδο με την επίδειξη της ψηφιακής κάρτας διαρκείας 2022-2023 ή της κάρτας διαρκείας 2022-2023.

Σημειώνεται πως ο περιβάλλον χώρος του γηπέδου θα περιφρουρείται από ισχυρή ιδιωτική ασφάλεια. Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου καθιστά σαφές πως όποιος συλληφθεί να επιχειρεί να εισέλθει στις θύρες του Πανθεσσαλικού χωρίς εισιτήριο, θα έχει όλες τις συνέπειες που προβλέπει ο νόμος.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις