Μεγάλη νίκη του Ολυμπιακού Β. επί της Ανόρθωσης 53-41

Μεγάλη νίκη, παρά τις σημαντικές απουσίες των Σιουμουρέκη, Καραστάθη σημείωσε η νεανική ομάδα μπάσκετ γυναικών του Ολυμπιακού Βόλου επί της Ανόρθωσης με 53-41 στο κλειστό γυμναστήριο της Πορταριάς στο ντέρμπι κορυφής του α’ ομίλου.

Οι νεαρές αθλήτριες των Παπαθανασίου-Δέρβου, κατάφεραν να ελέγξουν τον ρυθμό της αναμέτρησης. Μάλιστα μετά το 20′ πήραν μια σημαντική διαφορά, την οποία διατήρησαν μέχρι τη λήξη του αγώνα. Η επιτυχία τους αποκτά μεγαλύτερη αξία, αφού αγωνίστηκαν απέναντι σε αθλήτριες εγνωσμένης αξίας με θητεία σε Α1 και Α2 Εθνική κατηγορία.

Το μεγάλο “όπλο” του Ολυμπιακού, ήταν η εξαιρετική του άμυνα, όπως και ο γρήγορος ρυθμός που έδωσε στον αγώνα. Η Πετρίνα Κανελλοπούλου που επέστρεψε στην ομάδα, ήταν η πρώτη σκόρερ της αναμέτρησης με 21 πόντους και τέσσερα τρίποντα.

Δεκάλεπτα: 10-11, 27-31, 33-48, 41-53
ΑΝΟΡΘΩΣΗ (Μπαντίδης-Ντάκης): Σουλτάνη 12, Σαρακατσάνη, Χριστοδούλου 4, Αγαγιώτου 5 (1), Μαγκλάρα 2, Αρβανίτη, Ζήτη 10, Κασνέστη 8 (2), Πασσιά, Ζαμπάκα, Λειβαδιώτη, Δημοπούλου
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (Παπαθανασίου-Δέρβος): Ράπτη 3, Χούτα 2, Πολύζου 5, Αρτεμισίου 13 (1), Λογοδότη, Κοτοπούλη 4, Νταιάκη 5 (1), Ζικάι, Κανελλοπούλου 21 (4), Καπερώνη, Οικονομίδου, Πορτοφέρι

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις