Δύσκολη υπόθεση η ενίσχυση του Ολυμπιακού Βόλου

Οι μεταγραφικές κινήσεις συνεχίζονται στον Ολυμπιακό Βόλου με στόχο να ενισχυθεί η ομάδα με έναν σέντερ φορ και έναν επιτελικό μέσο, προκειμένου να  γίνει πιο δυνατός μεσοεπιθετικά, εκεί όπου εστιάζεται και το μεγαλύτερο πρόβλημα.

Ωστόσο, δεν είναι εύκολη υπόθεση η ενίσχυση της ομάδας, καθώς οι περισσότεροι παίκτες με τους οποίους έχει έρθει σε επαφή η διοίκηση, έχουν υψηλές απαιτήσεις για τα οικονομικά δεδομένα του Ολυμπιακού, με τη διοίκηση να καλείται να κάνει υπέρβαση.

Χθες οι «ερυθρόλευκοι» είχαν ρεπό, ενώ από σήμερα ουσιαστικά θα αρχίσει η προετοιμασία της ομάδας για το κυριακάτικο παιχνίδι με την Καστοριά εκτός έδρας, η οποία έχει προπονητή τον Ηλία Σολάκη. Ο 48χρονος τεχνικός θα αντιμετωπίσει για πρώτη φορά, ως προπονητής, τον Ολυμπιακό, τη φανέλα του οποίου υπηρέτησε με μεγάλη επιτυχία στο παρελθόν και ήταν από τους αγαπημένους παίκτες της ομάδας στον κόσμο του Ολυμπιακού. Ο Σολάκης είχε καθίσει και ως προπονητής στον πάγκο του Ολυμπιακού το πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λιγκ της περιόδου 2019-20, με Διαγόρα και Ιωνικό, μετά την αποχώρηση του Λεωνίδα Βόκολου (ήταν ο άμεσος συνεργάτης του στην τεχνική ηγεσία των «ερυθρολεύκων»

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις