Ανοιχτό το θέμα του προπονητή στον Ολυμπιακό, κρούση και σε Αρσένο

Το θέμα του προπονητή στον Ολυμπιακό Βόλου εξακολουθεί να παραμένει ανοιχτό. Ως γνωστόν, δεν προχώρησε η συνεργασία με τον Βαγγέλη Μόρα, με τη διοίκηση του Ερασιτέχνη να έχει κάνει κρούση σε προπονητές που γνωρίζουν άριστα το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες οι άνθρωποι του Ολυμπιακού έχουν έρθει σε επαφή με τον Στέλιο Αρσένο, ο οποίος πρόσφατα ανέλαβε προπονητής στην Ελασσόνα και περιμένουν απάντηση. Επίσης, κρούση έγινε, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες και στον Στέφανο Ξηροφώτο, ο οποίος είναι προπονητής στην ομάδα Κ19 της Νίκης.

Ωστόσο, φαντάζει πολύ δύσκολο να αναλάβει τον Ολυμπιακό ένας από τους παραπάνω προπονητές, με τη διοίκηση να αναζητεί τον αντικαταστάτη του Σάκη Θεοδοσιάδη.

Αυτή τη στιγμή η ομάδα προπονείται υπό τις οδηγίες του γυμναστή της ομάδας Σωτήρη Πετσιμέρη και του προπονητή τερματοφυλάκων, Λευτέρη Φούτρη.

Θυμίζουμε, ότι οι «ερυθρόλευκοι» την προσεχή Κυριακή θα κληθούν να αντιμετωπίσουν την Καστοριά εκτός έδρας, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις