Πάει με… αέρα ο Βόλος στο παιχνίδι με τον Άρη

Ικανοποίηση υπάρχει στον Βόλο για τη νίκη που σημείωσε η ομάδα επί του Ιωνικού στη Νίκαια, ύστερα από πέντε παιχνίδια πρωταθλήματος με απολογισμό τρεις ήττες και δύο ισοπαλίες. Μία νίκη που εδραιώνει τους «κυανέρυθρους» στην εξάδα και τους φέρνει πιο κοντά στο στόχο της συμμετοχής στα πλέι οφ της Σούπερ Λιγκ.
Ο Όγκνιεν Οζέγκοβιτς με το γκολ που σημείωσε έφτασε τα πέντε και μαζί με τον Μίλος Ντέλετιτς είναι οι πρώτοι σκόρερ της ομάδας στο πρωτάθλημα.

Αξίζει να αναφέρουμε, πως για τρίτο σερί παιχνίδι εκτός έδρας ο Βόλος κατάφερε να κρατήσει ανέπαφη την εστία του, γεγονός πολύ σημαντικό, με τους «κυανέρυθρους» στην προσπάθειά τους να διατηρηθούν μέχρι τέλους στην εξάδα.

Να τονίσουμε, ότι ο Βόλος έχει καλύτερο συντελεστή τερμάτων εκτός έδρας σε σχέση με το Πανθεσσαλικό. Συγκεκριμένα, η ομάδα έχει πετύχει 10 γκολ εκτός και έχει δεχθεί οκτώ, ενώ στο γήπεδό της έχει σκοράρει 12 φορές και έχει δεχθεί 19 τέρματα, εκ των οποίων τα 13 στα τρία ματς με Παναθηναϊκό, ΑΕΚ και Ολυμπιακό. Επίσης, αξίζει να τονίσουμε, ότι οι «κυανέρυθροι» μακριά από τον Βόλο έχουν χάσει μόνο στην Τούμπα από τον ΠΑΟΚ, καθώς μετρούν τέσσερις νίκες και τέσσερις ισοπαλίες σε εννέα εξόδους στη φετινή Σούπερ Λιγκ.

Για το παιχνίδι με τον Άρη η προετοιμασία συνεχίζεται, με τον Κώστα Μπράτσο να μην υπολογίζει και πάλι στις υπηρεσίες του Τάσου Τσοκάνη, ο οποίος βρίσκεται στο στάδιο της αποθεραπείας, μετά τη νέα θλάση στον τετρακέφαλο. Ο Αρχηγός των «κυανέρυθρων» κάνει αγώνα δρόμου να προλάβει το παιχνίδι της επόμενης αγωνιστικής με τον Παναιτωλικό στο Πανθεσσαλικό στάδιο (Σάββατο 28/1). Ωστόσο, αν δεν είναι 100% έτοιμος η τεχνική ηγεσία δεν πρόκειται να ρισκάρει τη συμμετοχή του.

Άλλα αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν στην ομάδα και μένει να δούμε, αν θα λυθεί η συνεργασία του Χαβιέ Ματίγια με την ΠΑΕ, αλλά κι αν θα αποχωρήσει από την ομάδα και ο Βίκτορ Φερνάντες. Ο τελευταίος είχε συμπεριληφθεί στην αποστολή για το παιχνίδι με τον Ιωνικό, δεν αγωνίστηκε ωστόσο λεπτό στο ματς.

Επίσης, ο Αμπντούλ Ουές είχε μείνει εκτός αποστολής χωρίς να αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού και δεν αποκλείεται μετά και την απόκτηση του Αρούνα Σι, να αποτελέσει παρελθόν, πράγμα που θα ξεκαθαρίσει τις προσεχείς μέρες.

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις