Η αθλητική οικογένεια του Ερασιτέχνη Βόλου έκοψε την πίτα της (pics)

Εκατοντάδες αθλητές και αθλήτριες των τμημάτων ποδοσφαίρου και μπάσκετ της ομάδας του Βόλου, μαζί με τους προπονητές τους, έδωσαν το «παρών» στην εκδήλωση της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Ερασιτέχνη Βόλου, η οποία πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του «Ξενία» Βόλου.

Ο υπεύθυνος των Ακαδημιών και των ερασιτεχνικών τμημάτων του συλλόγου, Μιχάλης Καπουρνιώτης, απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό και έκανε τον αγωνιστικό απολογισμό της χρονιάς που πέρασε.

Ευχαρίστησε τον δήμαρχο Βόλου, Αχιλλέα Μπέο, «που πίστεψε από την αρχή στο όραμα και την ιδέα μερικών φίλων, γυμναστών, έτσι ώστε να δημιουργηθεί αυτή η μεγάλη αθλητική οικογένεια», όπως χαρακτηριστικά τόνισε. Ευχαρίστησε, επίσης όλους τους προπονητές, τους αθλητές και τους γονείς των αθλητών, καθώς και τους υποστηρικτές και συνεχάρη τη γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου για την άνοδό της στη Β’ Εθνική κατηγορία και την ανδρική ομάδα μπάσκετ για την άνοδο στη Γ’ Εθνική.

Στη συνέχεια, ο δήμαρχος Βόλου και πρόεδρος της ΠΑΕ Βόλος, Αχιλλέας Μπέος, στο σύντομο χαιρετισμό που απηύθυνε, τόνισε μεταξύ άλλων: Μια προσπάθεια που ξεκίνησε το 2017 απέδωσε καρπούς, έχει μέλλον και αξίζει πέρα για πέρα όλο αυτό που προσπαθήσαμε να δημιουργήσουμε. Ο Βόλος πρέπει και έχει ανάγκη να διεκδικήσει κι ένα κομμάτι στον αθλητισμό. Οι προχειρότητες, η μιζέρια, η κακομοιριά και οι αντιπαλότητες πρέπει να πάρουν τέλος. Στο σύγχρονο αθλητισμό όλοι μαζί μπορούμε να πετύχουμε πολλά πράγματα.

Η πρώτη ομάδα εμπνέει και όλοι εσείς ακολουθείτε. Αυτή τη στιγμή η ομάδα του Βόλου εξασφάλισε την είσοδο της στα πλέι οφ της Σούπερ Λιγκ και ίσως μπορέσουμε να φορέσουμε κουστούμι για ευρωπαϊκό ταξίδι. Δεν είμαστε μακριά, αλλά και να μην το καταφέρουμε ήδη έχουμε καταφέρει πολλά. Το σημαντικότερο είναι ότι ο Βόλος πλέον σε όλη την Ελλάδα έχει γίνει μία ποδοσφαιρική δύναμη»

Επίσης τόνισε, πως μετά και τα τελευταία γεγονότα, που έχουν γίνει στα γήπεδα με θανάτους νεαρών αθλητών, από την προσεχή Δευτέρα θα υπάρχουν απινιδωτές σε όλα τα γήπεδα που γυμνάζονται οι αθλητές του μπάσκετ και του ποδοσφαίρου.

Η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του Βόλου δώρισε μία φανέλα στο δήμαρχο Αχιλλέα Μπέο, ενώ και η ανδρική ομάδα μπάσκετ παρέδωσε στο δήμαρχο  αναμνηστική φανέλα της ομάδας με το νούμερο 14, η οποία συμβολίζει το 2014, όπου ξεκίνησε μία νέα εποχή για τον Βόλο.

Επίσης ο πρόεδρος της Λέσχης Φίλων Βόλου, Απόστολος Τσακανίκας, απένειμε τιμητική πλακέτα στον Αχιλλέα Μπέο, η οποία έγραφε: «Τιμής ένεκεν στον πρόεδρο που κάνει το όνειρο πραγματικότητα. Μία πόλη, μία ομάδα».

Την πίτα ευλόγησε ο πατήρ Θεόδωρος και την έκοψε ο Αχιλλέας Μπέος, ο οποίος ευχήθηκε σε όλους τους αθλητές και γενικά σε όσους βρίσκονται κοντά στον σύλλογο, καλή και δημιουργική χρονιά, με πολλές επιτυχίες.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις