Καστοριά-Ολυμπιακός Β. αναμετρώνται μετά από 13 χρόνια

Με τον Κώστα Σταματίου να αναλαμβάνει, ως γνωστόν, τα ηνία της ομάδας, ο Ολυμπιακός Βόλου ετοιμάζεται να αντιμετωπίσει αύριο Κυριακή στις 3μ.μ. την Καστοριά εκτός έδρας. Στόχος των «ερυθρολεύκων» η τρίτη νίκη στο πρωτάθλημα, δεύτερη μακριά από τον Βόλο, που θα τους δώσει τη δυνατότητα να «αναπνεύσουν» βαθμολογικά.

Οι δύο ομάδες θα βρεθούν ξανά αντίπαλες ύστερα από 13 χρόνια και συγκεκριμένα από τις 27/4/2009. Τότε στο δημοτικό γήπεδο της Καστοριάς ο Ολυμπιακός είχε αποσπάσει «λευκή» ισοπαλία.

Αυτή τη στιγμή οι «ερυθρόλευκοι» με εννέα βαθμούς βρίσκονται στην προτελευταία θέση μαζί με άλλες δύο ομάδες, την ΑΕΠ Κοζάνης και την αυριανή τους αντίπαλο, Καστοριά. Απόρροια της κακής βαθμολογικής συγκομιδής στις εννέα αγωνιστικές που έχουμε διανύσει στον 2ο όμιλο.

Ο Ολυμπιακός δεν έχει αξιοποιήσει την έδρα του, καθώς έχει μόνο μία νίκη σε τέσσερα παιχνίδια (με Σβορώνο 1-0), ενώ πέρα από την ισοπαλία με την πρωτοπόρο Κοζάνη (1-1), έχασε τα δύο πιο πρόσφατα παιχνίδια, ως γηπεδούχος, με Ελασσόνα και Δωτιέα με το ίδιο σκορ (0-1).

Θα πρέπει να τονίσουμε, ωστόσο, πως εκτός έδρας ο Ολυμπιακός δεν έχασε στις δύο τελευταίες εξόδους, με Κεραυνό Αγγελοχωρίου και Εδεσσαϊκό. Με τον Κεραυνό ήρθε ισόπαλος 2-2, ενώ με τον Εδεσσαϊκό πήρε τη νίκη με 2-1. Επίσης, οι «ερυθρόλευκοι» έχουν να επιδείξουν άλλη μία ισοπαλία εκτός έδρας με τον Εθνικό Ν. Κεραμιδίου (0-0), ενώ έχασαν από ΑΕΠ Κοζάνης (2-0) και Πιερικό (1-0).

Ο Κώστας Σταματίου μίλησε για αρκετή ώρα στους ποδοσφαιριστές στα αποδυτήρια, προσπαθώντας να τους ανεβάσει και την ψυχολογία, πιστεύει στην αξία τους και θεωρεί πως αυτή η ομάδα, παρά τις ελλείψεις που υπάρχουν στο ρόστερ, μπορεί να σηκώσει κεφάλι και να αναρριχηθεί στη βαθμολογία.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις