Με “χατ τρικ” του Παπαδημητρίου η Αγία Άννα συνέτριψε 5-0 τον ΓΣ Αλμυρού

Εντυπωσιακή η Αγία Άννα συνέτριψε με 5-0 τον ΓΣ Αλμυρού, υποχρεώνοντάς τον σε μια βαριά ήττα στο «Παντελής Μαγουλάς». Οι νικητές σημείωσαν τα τέσσερα από τα πέντε γκολ στο πρώτο ημίχρονο.
Στο 10’ μετά από εκτέλεση φάουλ του Σέττου η μπάλα έφτασε στον Τσελεπή, ο οποίος με πλασέ έκανε το 1-0. Τέσσερα λεπτά αργότερα, στο 14’ ο Τσελεπής έκανε σουτ, ο Κοντογεωργάκης δεν μπόρεσε να μπλοκάρει τη μπάλα και ο Παπαδημητρίου από κοντά έγραψε το 2-0.
Στο 21’ ο Παπαδημητρίου με δυνατό σουτ έξω από περιοχή έκανε το 3-0, με τον σέντερ φορ της Αγίας Άννας να σημειώνει «χατ τρικ» στο 42’ με ψηλοκρεμαστό σουτ.
Το τελικό 5-0 σημειώθηκε στο 77’ με πλασέ του Ζαρίφη.
ΑΓΙΑ ΑΝΝΑ: Φαγιέ, Χατζητρακόσιας, Παπαδήμος (75’ Αλεξανδρίδης), Χολέβας, Ρόκας (65’ Στεργιόπουλος), Αργύρης, Τσελεπής, Βέργος (60’ Πολύζος), Παπαδημητρίου (75’ Ζαρίφης), Κορέτα (60’ Πετράκος), Σέττος.
Γ.Σ. ΑΛΜΥΡΟΥ: Κοντογεωργάκης, Μιχόπουλος, Τσαγιαννίδης (46’ Χριστοφορίδης), Πλαβός (46’ Αράπης), Ντόντα, Θεοδωρόπουλος (86’ Τετριμίδας), Θυμιόπουλος, Καρράς, Αραπίτσας, Χειλάς, Κλουκουτάρας (46’ Γκάμπας).

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις