Με όλα της τα όπλα η Νίκη στο ντέρμπι με Ηρακλή

Με προπόνηση στο βοηθητικό γήπεδο του ΟΣΕ συνεχίστηκε η προετοιμασία της Νίκης Βόλου ενόψει του κυριακάτικου ντέρμπι με τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής, για το πρωτάθλημα της SL2.

Οι δύο ομάδες είναι ισόβαθμες στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα και θέλουν πάσει θυσία τους τρεις βαθμούς ώστε να μείνουν “ζωντανές” στο κυνήγι του Πανσερραϊκού.

Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος είδε όλους τους παίκτες του να συμμετέχουν κανονικά στην προπόνηση, εκτός του Μέτσε που ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα για προληπτικούς λόγους και του Παύλου Κυριακίδη που είχε μονοήμερη άδεια. Αναστασίου και Γρομητσάρης ανέβασαν “στροφές” και τίθενται στη διάθεση του προπονητή τους για την κυριακάτικη αναμέτρηση. Σημαντική θεωρείται η επιστροφή του Πασχάλη Κάσσου μετά την έκτιση της τιμωρίας, μίας αγωνιστικής για την κόκκινη κάρτα στο ματς με τον Θεσπρωτό. Ο δυναμικός ποδοσφαιριστής της Νίκης αναμένεται να επανέλθει στο βασικό σχήμα, είτε στο δεξί άκρο της άμυνας, είτε στην επίθεση, δίνοντας επιπλέον επιλογές στον προπονητή του.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις