Σημαντική ενίσχυση για τον Ηρακλή Λάρισας με έμπειρη τριπλέτα από τον γειτονικό Απόλλωνα

Μετά τον Λούκας Γκαρσία άλλοι δύο ποδοσφαιριστές ακολούθησαν το ίδιο δρομολόγιο από τον Απόλλωνα, στον Ηρακλή Λάρισας. Πρόκειται για τους Δημήτρη Λίταινα και Κώστα Χατζή, προσθήκες που αλλάζουν το επίπεδο του νεοφώτιστου Ηρακλή.

Αναλυτικά:

“Καλωσορίζουμε τον Δημήτρη Λίταινα!

Η ΠΑΕ Ηρακλής Λάρισας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον Δημήτρη Λίταινα.
Ο μεσοεπιθετικός που πλέον ανήκει στην ομάδα μας, αγωνιζόταν στον Απόλλωνα Λάρισας, καταγράφοντας 5 συμμετοχές στην φετινή αγωνιστική περίοδο για το πρωτάθλημα της Super League 2.

Γεννήθηκε στη Λάρισα στις 21 Σεπτεμβρίου 1995. Τα πρώτα του ποδοσφαιρικά «βήματα» τα πραγματοποίησε στον Τύρναβο. Στην συνέχεια, το καλοκαίρι του 2016, έφυγε για το νησί της Μυτιλήνης για την ΑΕΛ Καλλονής.

Έναν χρόνο μετά υπέγραψε στην Βέροια όπου και αγωνίστηκε για 1,5 χρόνο. Στα μέσα της σεζόν 2017-2018 επέστρεψε στην Λάρισα για λογαριασμό του Απόλλωνα που ήταν και ο τελευταίος σταθμός της καριέρας του πριν «μετακομίσει» στην ομάδα μας.

Είναι ένας ποδοσφαιριστής με σπουδαία τεχνικά χαρακτηριστικά, ικανός να αγωνιστεί στην μεσοεπιθετική γραμμή.

Πρόκειται για μια ακόμη κίνηση που «λύνει» τα χέρια του προπονητή μας κ. Χρήστου Χατζηλιάδη, μαζί με τις πολλαπλές κινήσεις που έγιναν στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, με σκοπό την καλύτερη δυνατή ενίσχυση της ομάδας μας.

Τον καλωσορίζουμε και του εκφράζουμε την ιδιαίτερη χαρά μας που αποτελεί μέλος της οικογένειας του Ηρακλή μας!”

“Προσέθεσε εμπειρία με Κώστα Χατζή!

Η ΠΑΕ Ηρακλής Λάρισας ανακοινώνει με μεγάλη χαρά την απόκτηση του Κώστα Χατζή. Ο ποδοσφαιριστής παρότι βρίσκεται στα 37 του χρόνια (γεννημένος στις 22 Μαρτίου 1985) δείχνει αγέρωχος κάτι το οποίο αποδεικνύεται χαρακτηριστικά από την παρουσία του στον Απόλλωνα Λάρισας τα τελευταία χρόνια.

Είναι ένας πολύ έμπειρος ποδοσφαιριστής, ο οποίος αγωνίζεται τόσο στον χώρο του κέντρου αλλά και της άμυνας. Αναμφίβολα ανεβάζει την εμπειρία της ομάδας μας, προσθέτοντας ακόμη μια ποιοτική λύση στα χέρια του προπονητή μας κ. Χρήστου Χατζηλιάδη.

Ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής του Ολυμπιακού. Από εκεί και πέρα ακολούθησε μια πορεία σε αρκετές ελληνικές ομάδες με καλές παρουσίες. Τελευταίος σταθμός της καριέρας του ήταν ο Απόλλων Λάρισας του οποίου διετέλεσε και αρχηγός. Πριν από τον Απόλλωνα αγωνίστηκε σε Καστοριά, Καλαμάτα, Ιωνικό, Διαγόρα Ρόδου, Πιερικό, ΑΕΛ, Νίκη Βόλου, Αιγινιακό, Απόλλων Σμύρνης, Παναχαϊκή, Απόλλων Λάρισας (πρώτη θητεία) και Αγροτικό Αστέρα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι φέτος, έγινε ο πρώτος ποδοσφαιριστής στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου που αγωνίζεται για 18η συνεχόμενη χρονιά στην Super League 2 δίχως διακοπή. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που ανήκει στην οικογένεια του Ηρακλή και του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας”.

H «AUTO TSOGIAS» χορηγός στη φανέλα του Ηρακλή Λάρισας!

Η ΠΑΕ Ηρακλής Λάρισας με χαρά ανακοινώνει την έναρξη χορηγικής συνεργασίας με την «AUTO TSOGIAS».

Ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης κ. Νίκος Τσόγιας στηρίζει την προσπάθεια του Ηρακλή Λάρισας που στοχεύει στην παραμονή στην Super League 2.

Η «AUTO TSOGIAS» θα κοσμεί το πίσω μέρος της φανέλας μας.

Οι εγκαταστάσεις της «AUTO TSOGIAS», βρίσκονται Κορίνθου 1 – Λάρισα (δίπλα στις γραμμές της οδού Βόλου) τηλ. 2410 285 088, www.autotsogias.gr.

Η ΠΑΕ Ηρακλής Λάρισας ευχαριστεί την «AUTO TSOGIAS» και τον κ. Νίκο Τσόγια προσωπικά, αφού στηρίζει έμπρακτα την προσπάθεια της ομάδας μας σε αυτό το νέο ξεκίνημα.

Η «AUTO TSOGIAS» διαθέτει μια τεράστια γκάμα 250 αυτοκινήτων, που αποτελείται από μοντέλα όλων των κατηγοριών και περιμένει τους ενδιαφερόμενους στους 3 εκθεσιακούς χώρους της εταιρίας «AUTO TSOGIAS», για να καλύψει όλες τις ανάγκες!

Όλα τα αυτοκίνητα έχουν περάσει λεπτομερή τεχνικό έλεγχο και έλεγχο φανοποιείας, διαθέτουν βιβλία συντήρησης ελληνικής αντιπροσωπείας και καλύπτονται με ενός έτους εγγύηση.

Τα αυστηρά κριτήρια αγοράς των αυτοκινήτων, επιτρέπουν στην επιχείρηση να δέχεται τεχνικό έλεγχο σε συνεργείο της επιλογής του πελάτη, ενώ προσφέρει εναλλακτικές επιλογές για τη χρηματοδότηση του αυτοκινήτου και γρήγορες διαδικασίες διεκπεραίωσης.
Τώρα και μέσω του διαδικτύου μπορείτε να βλέπετε τα μοντέλα που βρίσκονται ετοιμοπαράδοτα στις εκθέσεις της «AUTO TSOGIAS».

*Στη φωτογραφία τα τελευταία τρία μεταγραφικά μας αποκτήματα (Χατζής, Λίταινας, Γκαρσία) με τη φανέλα του Ηρακλή Λάρισας και το νέο μας χορηγό!

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις