Μικρό σε αριθμό το ρόστερ του Ολυμπιακού Βόλου

Με την απόκτηση του Νίκου Ντινόπουλου, είκοσι ποδοσφαιριστές είναι, πλέον, στη διάθεση του προπονητή του Ολυμπιακού Βόλου, Κώστα Σταματίου, μαζί με τους τρεις τερματοφύλακες (Καβουσάκη, Κωνσταντίνου και Κοκκώνη).

Αριθμός μικρός ακόμη και για να βγει σωστά η καθημερινή προπόνηση, όταν υπάρχουν και αγωνιστικά προβλήματα, με αποτέλεσμα να μετέχουν στις προπονήσεις και παίκτες από την ομάδα Κ19.

Ο Γιάννης Ντινιωτάκης εξακολουθεί να απέχει των προπονήσεων, καθώς ως γνωστόν έχει ζητήσει να αποχωρήσει από την ομάδα. Να τονίσουμε, ότι στον έμπειρο επιθετικό δεν οφείλονται χρήματα από πλευράς διοίκησης, με τους ιθύνοντες του Ερασιτέχνη να έχουν διαμηνύσει στον ποδοσφαιριστή, πως αν θέλει να φύγει από την ομάδα, θα πρέπει να φέρει χρήματα για να μείνει ελεύθερος.

Θυμίζουμε, ότι εδώ και δύο εβδομάδες δεν προπονούνται με την ομάδα και οι Αποστόλης Λάμπος, Θάνος Κυρίτσης και Σπύρος Βρονταράς, οι οποίοι πάντως δεν έχουν λύσει τη συνεργασία τους με τον Ολυμπιακό. Ωστόσο, δεν υπολογίζονται, όπως είναι φυσικό, από τον Κώστα Σταματίου.

Αυτή τη στιγμή οι παίκτες με τη μεγαλύτερη εμπειρία που διαθέτει ο Ολυμπιακός είναι ο τερματοφύλακας Καβουσάκης και οι Σκοπελίτης, Κόλα, Αναστασίου. Παραστάσεις από τη Γ’ Εθνική έχουν και οι Διαμαντόπουλος, Θεοδωρόπουλος, Παπαϊωάννου και Καμπέρης, έστω κι αν τα προηγούμενα χρόνια δεν είχαν πολλές συμμετοχές. Οι περισσότεροι, πλέον, παίκτες της ομάδας είναι νεαροί και άπειροι, φορούν τη βαριά φανέλα του Ολυμπιακού και προσπαθούν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις του πρωταθλήματος.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις