Έχασε την πρόκριση στο φινάλε ο Κένταυρος Αγριάς

Τρία δευτερόλεπτα πριν την λήξη του παιχνιδιού δέχτηκε ο Κένταυρος Αγριάς το γκολ που του στέρησε την πρόκριση στο τουρνουά της β φάσης [1ο όμιλος- Α΄υποόμιλος της Β΄ Εθνικής]. Σε ένα πολύ ωραίο παιχνίδι που έγινε το Σάββατο (28/1) στο ΕΑΚ του Βόλου, οι φίλοι του ομάδας και του αθλήματος είχαν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν έναν πραγματικό τελικό. Ο Ηλυσιακός πήρε την νίκη -πρόκριση με σκορ 26-27 και θα διεκδικήσει την επάνοδό του στην Α2.
Στο πρώτο μέρος ο Κένταυρος είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού και προηγήθηκε 13-10 στο ημίχρονο ενώ στο 45΄ κρατούσε το προβάδισμα με 19-18. Ο Ηλυσιακός ισοφάρισε στο 50΄ 21-21, προηγήθηκε στο 55΄με 25-23 αλλά οι Βολιώτες ισοφάρισαν εκ νέου 26-26. Οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν φάουλ τρία δευτερόλεπτα πριν το άκουσμα της κόρνας. Ο Γιατράκος εκτέλεσε εύστοχα και το παιχνίδι τελείωσέ άδοξα για τους νεαρούς παίχτες του Κενταύρου.
Το παιχνίδι σημαδεύτηκε από τον σοβαρό τραυματισμό (του παίκτη των φιλοξενουμένων) Δημήτρη Κοντογιώργου στο δάκτυλο του χεριού του, ο οποίος αποσύρθηκε καταχειροκροτούμενος από τον κόσμο, τους συμπαίκτες και τους αντιπάλους του.
Μπορεί η ομάδα της Μαγνησίας να ευνοούνταν και με την ισοπαλία αλλά σε κάθε περίπτωση δεν μπορούσε να ελπίζει σε κάτι καλύτερο για φέτος, αφού δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί την έδρα της γνωρίζοντας τρεις ήττες και παραχωρώντας μια ισοπαλία. Ενώ η αγωνιστική της παρουσία ήταν πετυχημένη μακριά από την πόλη του Βόλου, αφού κατάφερε και νίκησε στις 3 από τις 4 αναμετρήσεις.
Η χρονιά μπορεί να τελειώνει άδοξα και πρόωρα για τον μοναδικό εκπρόσωπο της Θεσσαλίας στο handball, αλλά Διοίκηση, προπονητές και παίχτες έχουν όλο το χρόνο μπροστά τους για να προετοιμαστούν κατάλληλα και να επαναφέρουν την ομάδα στον δρόμο των επιτυχιών.
Πεντάλεπτα: 1-1,4-4,6-4,8-5,10-7,13-10[ημ],14-11,17-13,19-18,21-21,23-25,26-27.
ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΑΓΡΙΑΣ: Αντωνιάδης 5, Μακρής 2, Κρατήρας, Δ.Χαλκιάς, Λαζάρου 2, Καλαποδάς, Λαγδός, Ζαμάνης, Χιώτης 8, Ελευθεριάδης 1, Πάσχος 5, Παπαδόπουλος 2, Μιχαλόπουλος 1, Αθ.Χαλκιάς 3, Μηλιόρδος, Παπαδόπουλος, Μησιρλίδης, Μιχαλόπουλος.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις