Νίκη Βόλου: Αναγνώριση τριών νέων τμημάτων

Αποδεικνύοντας ότι ο ερασιτεχνικός αθλητισμός, είναι η καρδιά του αθλητισμού, είναι πηγή υγείας, ενέργειας και ευεξίας για κάθε ηλικία ο Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ» ανακοινώνει ότι υποβλήθηκε σχετική αλληλογραφία κι εκδόθηκε η αθλητική αναγνώριση από τη ΓΓΑ για το τμήμα της ρυθμικής γυμναστικής και τα τμήματα τριάθλου και Open Water Swimming – Κολύμβηση Μεγάλων Αποστάσεων – Μαραθώνια Κολύμβηση.

Εκτός του τμήματος της ρυθμικής γυμναστικής, το οποίο λειτουργεί εδώ κι αρκετά χρόνια στον Σύλλογο, η λειτουργία των άλλων δύο τμημάτων (Τριάθλου και Μαραθώνιας Κολύμβησης) ξεκίνησαν άμεσα τη λειτουργία τους με αθλητές του τμήματος κολύμβησης που έδειξαν έντονο ενδιαφέρον και ξεκίνησαν προπονήσεις.

Ο Πρόεδρος του Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ» Στέργιος Φάτσης, μαζί με τη Δ.Ε. του τμήματος κολύμβησης προχώρησαν σε όλες εκείνες τις ενέργειες κι επαφές και σε κεντρικό επίπεδο με τις αντίστοιχες ομοσπονδίες, προκείμενου τα νέα τμήμα να ενταχθούν στο πλαίσιο αρχών που διέπουν τη λειτουργία τους και λειτουργούν στη διοικητική δομή του τμήματος κολύμβησης.

Το τμήμα τριάθλου της Νίκης Βόλου είναι επίσημο μέλος της Τριαθλητικής ομοσπονδίας Ελλάδας (ΤΟΕ) από 28 /03 /2023  και αριθμεί 11 αθλητές και αθλήτριες.

Προπονητής των δύο νέων τμημάτων κολύμβησης, θα είναι ο κ. Καλαϊτζογλίδης Γρηγόρης απόφοιτος ΤΕΦΑΑ, με ειδικότητα κολύμβησης και άδεια ασκήσεως επαγγέλματος Α’ επιπέδου από την ΓΓΑ κλασσικής κολύμβησης και άδεια ασκήσεων επαγγέλματος τεχνικής κολύμβησης με διακρίσεις και μεταπτυχιακό εργομετρία – εργοφυσιολογία και πρωταθλητής κολύμβησης

Υπεύθυνος για τα νέα τμήματος κολύμβησης θα είναι ο κ. Ιορδάνης Χατζηεφραιμίδης.

Η αναγνώριση των τριών παραπάνω τμημάτων, έρχεται να προστεθεί στα ήδη αναγνωρισμένα οκτώ τμήματα τα οποία λειτουργούν στον Ερασιτέχνη.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις