Παπακωνσταντίνου: “Δεν φοβάμαι το ματς στις Σέρρες”

Τηλεφωνική παρέμβαση στη διαδικτυακή εκπομπή της Θύρας 3 πραγματοποίησε ο Αλέξης Παπακωνσταντίνου, εκφράζοντας τις ευχαριστίες του για τη συμπεριφορά των φιλάθλων τόσο στο ματς με τον Ηρακλή, όσο και στα υπόλοιπα της φετινής περιόδου. Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Νίκη Βόλου θα βρίσκεται το Σάββατο στις Σέρρες για να παρακολουθήσει τον αγώνα με τον Πανσερραϊκό και εξέφρασε την άποψη ότι το ματς με τον Ηρακλή είχε μεγαλύτερο βαθμό δυσκολίας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αλέξη Παπακωνσταντίνου όπως αποδόθηκαν από το goalpost.gr:

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους φιλάθλους και τους συνδέσμους που μέχρι στιγμής δεν έχουμε καμία τιμωρία στην ομάδα. Έμαθα πως σήμερα η συμπεριφορά του κόσμου ήταν υποδειγματική και αυτό που έγινε με τους φιλάθλους του Ηρακλή ήταν πάρα πολύ όμορφο και παράδειγμα προς μίμηση, ακόμη και για τις παραπάνω κατηγορίες.

Ευχαριστώ πολύ τον κόσμο που με πάθος και φωνή βοηθάει την ομάδα»

Στη συνέχεια ο οικοδεσπότης της εκπομπής αναφέρθηκε στο επόμενο ματς των Σερρών με τον Αλέξη Παπακωνσταντίνου να σχολιάζει σχετικά: «Θεωρώ ότι ο βαθμός δυσκολίας του αγώνα με τον Ηρακλή ήταν μεγαλύτερος σε σχέση μ’ αυτό στις Σέρρες. Την ομάδα πραγματικά δεν τη φοβάμαι. Είτε με τον Μιράντα, είτε χωρίς. Έχουμε φοβερό κλίμα, έχουμε φοβερό προπονητή, γενικούς αρχηγούς, προσωπικό, οπαδούς. Πολύς κόσμος βλέπει μονάδες, μεταγραφές, όμως η ομάδα έχει άλλη έννοια. Αυτό πάμε να χτίσουμε. Δεν φοβόμαστε το ματς στις Σέρρες, αλλοίμονο.

Το ματς στις Σέρρες δεν το φοβάμαι. Θα είμαι σίγουρα εκεί. Το πρωτάθλημα ακόμη έχει πολύ δρόμο. Οι ομάδες που βρίσκονται στην κορυφή πάντα θέλουν να στέλνουν το μήνυμα πως η διαφορά δεν κλείνει και να μην το παλέψει κανείς αλλά εγώ πιστεύω πως η ψαλίδα μπορεί να κλείσει. Είναι σημαντικό να μη μείνεις πολύ πίσω»

Για τη «μεταγραφή» του Ολαϊσόλα: «Η δουλειά του προπονητή είναι να δουλεύει σωστά το υλικό που έχει και να το αξιολογεί και σωστά. Θα πρέπει ο προπονητής να παίρνει το 100% του κάθε παίκτη. Είναι σημαντικό να δημιουργείς κλίμα ομάδας. Ο κ. Ελευθερόπουλος το έχει κάνει και είναι πολύ καλός και σ’ αυτό το κομμάτι».

Για τη μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας ο κ. Παπακωνσταντίνου είπε: «Υπάρχουν δύο δυσκολίες στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Για τους ξένους παίκτες το πρωτάθλημα της SL2 δεν είναι ελκυστικό και το δεύτερο είναι πως ο παίκτης που προσφέρει στην ομάδα του, δύσκολα φεύγει. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν κινούμαστε και δεν προσπαθούμε. Ψάχνουμε παίκτες που θα μείνουν και τη νέα σεζόν σε όποια κατηγορία κι αν αγωνιζόμαστε. Έχουμε περιθώριο μέχρι την Τρίτη…»

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις