Ολαϊσόλα: «Προσπαθώ να δείξω την αξία μου»

Διπλά χαρούμενος ήταν ο Λουτσιάνο Ολαϊσόλα μετά το τέλος της αναμέτρησης της Νίκης με τον Ηρακλή. Πρώτα γιατί κέρδισε η ομάδα και κατά δεύτερο γιατί αυτό έγινε με δικό του τέρμα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ολαϊσόλα όπως αποδόθηκαν από το goalpost.gr:

«Ξέραμε από την αρχή ότι θα ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι κι ότι θα έπρεπε να δουλέψουμε πάρα πολύ γι’ αυτό. Δεν είναι μόνο η δική μου η δουλειά είναι όλης της ομάδας και γι’ αυτό τον λόγο κερδίσαμε.

Ήξερα πως με τον καινούριο προπονητή θα έπρεπε απλά να προσπαθήσω παραπάνω, να δείξω την αξία μου. Με τους παίκτες που υπήρχαν το μόνο που έμενε να κάνω ήταν να προπονούμαι παραπάνω, για να δείξω την αξία μου και να πείσω τον προπονητή ότι πρέπει να μπω μέσα.

Είμαι πολύ χαρούμενος για το γκολ αλλά πάνω απ’ όλα είναι η ομάδα, δεν είμαι μόνος μου. Δουλέψαμε όλη την εβδομάδα γι’ αυτό το κομμάτι, δουλέψαμε όλες τις φάσεις μαζί με τον προπονητή. Αυτό φάνηκε στο παιχνίδι. Δεν είναι μόνο εξ’ αιτίας μου, κέρδισε η ομάδα, κερδίσαμε όλοι μαζί.

Εύχομαι και στο επόμενο παιχνίδι να μου δοθεί η ευκαιρία να προσπαθήσω να κερδίσει η ομάδα. Ξέρω ότι μπορεί να μη μου ξαναδοθεί η ευκαιρία να βάλω γκολ, ήταν η μία στιγμή. Τα καταφέραμε όλοι μαζί κι απλά κερδίσαμε.

Πάνω απ’ όλα θεωρώ τον εαυτό μου τυχερό και χαρούμενο που κέρδισε η ομάδα αυτό το παιχνίδι.

Μου αρέσει και νιώθω χαρούμενος με τον κόσμο. Όσο περισσότερο κόσμο έχει στο γήπεδο μας βοηθάει να παίξουμε καλύτερα, να φαίνεται και πιο ζεστή η έδρα και η ομάδα να δώσει το κάτι παραπάνω».

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις