Οριστικό: Ομόφωνα διακοπή αποφάσισε η SL2

Διακοπή στο πρωτάθλημα της Super League 2 αποφάσισε το ΔΣ όπως σας είχε ενημερώσει έγκαιρα το goalpost.gr. Δεν διεξάγεται η 14η στροφή.

Σε απόφαση επ’ αόριστον διακοπής του πρωταθλήματος προχώρησε ομόφωνα το ΔΣ της Super League 2 στο ΔΣ της Πέμπτης (02/02). Οι ΠΑΕ αποφάσισαν να αντιδράσουν δυναμικά στην απόφαση του Λευτέρη Αυγενάκη να μοιράσει «ψίχουλα» από τη φορολόγηση του Στοιχήματος και κατεβάζουν ρολά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, προηγήθηκε ψηφοφορία για να αποφασιστεί εάν η διακοπή θα γινόταν από την Τρίτη (07/02), δηλαδή μετά τη 14η αγωνιστική ή πριν τα παιχνίδια της 14ης και εν τέλει τα μέλη της κατηγορίας κατέληξαν στην επ’ αόριστον διακοπή από τώρα. Η απόφαση είναι ομόφωνη (26-0) και με αυτή συντάχθηκαν και οι εκπρόσωποι των Β’ ΠΑΕ.

Το ΔΣ ξεκίνησε στις 11.20 και συνεχίζεται ως τις 14.20 εν μέσω μεγάλης έντασης εξαιτίας του εμπαιγμού του Λευτέρη Αυγενάκη. Δεδομένα θα εκδοθεί ανακοίνωση μέσω της οποίας, εκτός απροόπτου, θα ζητείται άμεση συνάντηση με τον Πρωθυπουργό. Υπενθυμίζεται ότι ο υφυπουργός θέλει να μοιράσει 1.7 εκατ. ευρώ σε 24 ΠΑΕ της κατηγορίας τα οποία αντιστοιχούν σε 70 χιλιάδες (56 χιλιάδες καθαρά). Το αρχικό ποσό υπολογιζόταν στις 286 χιλιάδες, ακολούθως έπεσε στις 170 χιλιάδες και από την Τρίτη κατρακύλησε στις 70 χιλιάδες.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις