«Η μεζούρα, οι τσουγκράνες, έχουμε ξεφύγει…»

Συνέντευξη έδωσε ο Αχιλλέας Μπέος και μίλησε για τα χιόνια, τον Κωνσταντέλια, τον Κούτσια αλλά και τα κοντά δοκάρια…

Αναλυτικά όσα είπε ο Αχιλλέας Μπέος στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή “Στη Σέντρα”

Επίσης να σας πω μια στιχομυθία από το καλοκαίρι με ανθρώπους του ΠΑΟΚ όταν συζητούσαμε ποιον άλλο παίκτη μπορούν να πάρουν, όταν έχασαν τον Φερνάντες. Τους είπα, έχετε έναν παίκτη που είναι ο καλύτερος, χαρείτε τον, είναι Βολιωτάκι, είναι παικτούρα, δεν υπάρχει τέτοιος παίκτης σύγχρονος παίκτης σαν τον Κωνσταντέλια.

Χαίρομαι να τον βλέπω. Έχει πολλά περιθώρια βελτίωσης. Το πιο βασικό είναι να έχει τα μυαλά του στο κεφάλι του, να μην βάλει σκουλαρίκια, να μην βάψει τα μαλλιά του. Θα παίξει σε μεγάλο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ο Κωνσταντέλιας μετά από δύο χρόνια, το πιστεύω. Το μέλλον του ανήκει. Μπράβο σε όλους όσους τον ετοίμασαν. Εύχομαι να με ακούσει”.

– Είχατε πει πολύ καλά λόγια και για τον Κούτσια που είναι μαζί σας στον Βόλο, ισχύουν αυτές οι κουβέντες;

 

Ο Μπέος μίλησε και για το θέμα των ημερών: “Η μεζούρα, οι τσουγκράνες, έχουμε ξεφύγει ειλικρινά με όσα γίνονται, αλήθεια που βρισκόμαστε; Τρεις φορές μέτρησαν τα δοκάρια στο γήπεδο, για μ@λ@κα ψάχνουν; Στον πρόσφατο αγώνα που δώσαμε, στη Λιβαδειά, τα δοκάρια ήταν όντως πιο κοντά. Και τα ανέβασαν τα δοκάρια, φοβούμενοι μήπως κάνουμε ένσταση.

Χθες έγινε μία συζήτηση στο συμβούλιο της Λίγκας και για αυτά πρέπει να μεριμνούμε πριν από το τέλος του πρωταθλήματος. Ευχόμαστε να δούμε ένα συναρπαστικό πρωτάθλημα. Υπάρχει ανταγωνισμός παντού.

Σήμερα είπε ο Θεούλης να μας ξεκουράσει και δεν χιονίζει στον Βόλο. Να χιονίσει γιατί θα βοηθηθεί και ο υδροφόρος ορίζοντας, να έχουμε νεράκι το καλοκαίρι. Εδώ στον Βόλο είμαστε σε ένα ευλογημένο μέρος. Παρακαλώ κάθε χρόνο να χιονίζει και ας ταλαιπωρηθούμε λίγο.

Όσο για τον αγώνα για τα πλέι οφ, αυτοκτονήσαμε σε ορισμένα παιχνίδια. Ο στόχος μας είναι η εξάδα. Στον αγωνιστικό χώρο διεκδικεί κάθε ομάδα ότι της αξίζει. Ο Άρης είναι μεγάλη ομάδα, είναι ο ανταγωνιστής μας, έχει βαριά φανέλα, όμως και εμείς έχουμε δικαίωμα στο όνειρο. Σας περιμένω σε τρεις εβδομάδες στον Βόλο για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ”.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις