Μόνο νίκη θέλει ο Ολυμπιακός στο σημερινό παιχνίδι με την ΑΕΠ Κοζάνης

Μόνο ένα αποτέλεσμα υπάρχει για τον Ολυμπιακό Βόλου στο σημερινό (3 μ.μ.) εντός έδρας παιχνίδι με την ΑΕΠ Κοζάνης. Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν πάση θυσία τη νίκη για να πάρουν βαθμολογική ανάσα και μπορούν να την πάρουν, έχοντας ως 12ο παίκτη τον κόσμο τους που αναμένεται να δώσει βροντερό «παρών» στο γήπεδο της Νεάπολης.

Η ήττα της περασμένης Τετάρτης από τον ΠΑΟΚ Κρηστώνης ήταν ένα μεγάλο πισωγύρισμα για τον Ολυμπιακό το οποίο τον κράτησε κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Όμως το πρωτάθλημα βρίσκεται σε εξέλιξη και ο Ολυμπιακός πρέπει με κάθε τρόπο να επιτρέψει στα νικηφόρα αποτελέσματα στη σημερινή 14η αγωνιστική, πρώτη του δευτέρου γύρου στη Γ’ Εθνική. Αντίπαλο δεν έχει κάποια ομάδα φόβητρο, αλλά την ΑΕΠ Κοζάνης, που βρίσκεται ακόμη πιο χαμηλά στη βαθμολογία.

Ο Ολυμπιακός είναι γνωστό ότι δυσκολεύεται στον τομέα του σκοραρίσματος. Σαν να μην έφτανε αυτό, από το σημερινό παιχνίδι θα απουσιάσει ο Αλέξανδρος Αναστασίου, που έχει πετύχει τα μισά γκολ της ομάδας διότι συμπλήρωσε κάρτες και είναι τιμωρημένος. Εκτός αποστολής είναι και ένας ακόμη επιθετικός, ο Φώτης Καρατσόλης που ταλαιπωρείται από διάστρεμμα.

Στη διάθεση του Κώστα Σταματίου βρίσκονται οι Καβουσάκης, Κωνσταντίνου, Μαργαρίτης, Σκύφτας, Παπαϊωάννου, Κόλα, Καμπέρης, Παπαδήμος, Σκοπελίτης, Καρβούνης, Διαμαντόπουλος, Ντινόπουλος, Θεοδωρόπουλος, Ακριβόπουλος, Γιαρλελής, Κατσαγεωργίου, Σταμπουλής, Σιουμουρέκης.

Διαιτητής ο Κουτρομάνος
Την αναμέτρηση του Ολυμπιακού Βόλου με την ΑΕΠ Κοζάνης ορίστηκε να διευθύνει ο Νίκος Κουτρομάνος της ΕΠΣ Καρδίτσας. Βοηθοί του θα είναι οι Γιώργος Γιοβάνης και Απόστολος Καλογριανίτης από την ίδια Ένωση. Παρατηρητής διαιτησίας θα είναι ο Αγησίλαος Μπουμαρσόπουλος της ΕΠΣ Πειραιά.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις