Ατρόμητος κατά Μπέου: «Πρακτικές άλλων εποχών, πήρε πίσω την απόφαση να δώσει εισιτήρια»

Tην έντονη αντίδραση του Ατρομήτου προκάλεσε η απόφαση του Βόλου να μην δώσει τελικά εισιτήρια στους φιλοξενούμενους για τη σημερινή αναμέτρηση των δύο ομάδων (16:00). «Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Βόλος ΝΠΣ, Αχιλλέας Μπεος, έρχεται για να υπενθυμίσει ότι πρακτικές άλλων εποχών και τα μικρο-συμφεροντα είναι ακόμα εδώ», αναφέρουν οι Περιστεριώτες, που τονίζουν πως θα καταγγείλουν τη στάση του Βόλου στην Σούπερ Λίγκα.

Aναλυτικά η ανακοίνωση:

Aνακοίνωση για τη μη διάθεση εισιτηρίων στους φιλάθλους της ομάδας μας κατόπιν της σχετικής απόφασης της ΠΑΕ Βόλος ΝΠΣ.

Σε μια εποχή, που η Super League στο σύνολο της και τα μέλη της, αποδέχονται ότι είναι αναγκαία η σύμπνοια και η συσπείρωση , ως στοιχεία απαραίτητα για μια νέα μέρα στο ελληνικό ποδόσφαιρο, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Βόλος ΝΠΣ, Αχιλλέας Μπεος, έρχεται για να υπενθυμίσει ότι πρακτικές άλλων εποχών και τα μικρο-συμφεροντα είναι ακόμα εδώ.

Συγκεκριμένα, ενώ από την Τρίτη 07 Φλεβάρη, η ΠΑΕ Ατρόμητος, όπως προβλέπεται είχε ζητήσει επισημα και είχε εξασφαλίσει, προφανώς με τη σύμφωνη γνώμη της ΠΑΕ Βόλος ΝΠΣ, ανοιχτή θύρα στο Πανθεσσαλικό Στάδιο για τις ανάγκες των φιλάθλων μας, εντελώς αιφνιδίως και χωρίς καμία εξήγηση, σήμερα το πρωί με προσωπική απόφαση του Αχιλλέα Μπεου , η ΠΑΕ Βόλος ΝΠΣ γνωστοποίησε, ότι παίρνει πίσω την αρχική της απόφαση και δε θα διαθέσει καμία θύρα για τους φιλάθλους του Ατρόμητου.

1) Είναι πραγματικά απορίας άξιον, πώς προέκυψε σήμερα το πρωί αυτή η αλλαγή στάσης από την ΠΑΕ Βόλος ΝΠΣ, και συγκεκριμένα μετά το τέλος της καθιερωμένης πρωινής σύσκεψης και ενώ είχαν όλα συμφωνηθεί με την αστυνομία, τη στιγμή που ήδη φίλαθλοι της ομάδας μας βρίσκονταν στο δρόμο για το Πανθεσσαλικό Στάδιο και ως εκ τούτου, υποχρεώθηκαν να επιστρέψουν στο Περιστέρι,

2) Καλό θα ήταν, έστω και τώρα ο Αχιλλέας Μπέος να κρατήσει μια ειλικρινή στάση και να μας εξηγήσει, σε ένα γήπεδο που αποφάσισε πριν από λίγες εβδομάδες να δεχτεί έως και 15.000 φιλοξενούμενους οπαδούς άλλων ομάδων, ποιο ήταν το πραγματικό πρόβλημα που τον οδήγησε στην απόφαση του να απαγορεύσει την παρουσία των φιλάθλων μας και μάλιστα λίγες ώρες πριν την έναρξη της μεταξύ μας αναμέτρησης.

Εν κατακλείδι, παρά το γεγονός ότι όλα τα πρακτικά και η αστυνομία δικαιώνουν τους ισχυρισμούς και τις θέσεις μας, ως ΠΑΕ Ατρόμητος ,με πάνω απ’ όλα αίσθημα ευθύνης, γνωστοποιούμε ότι ενημερώσαμε τους φιλάθλους μας, που ταξίδευαν στο Βόλο, για τις εξελίξεις ώστε να επιστρέψουν στο Περιστέρι για να αποφευχθεί οποιαδήποτε αναστάτωση τόσο έξω από το γήπεδο όσο και γενικότερα στην πόλη του Βόλου.

Σχετικά με την ανακοίνωση της ΠΑΕ Ατρόμητος για την άρνησή μας, ως έχουμε κάθε δικαίωμα, παρουσίας φιλάθλων της στον σημερινό αγώνα με την ομάδα του Βόλου σημειώνουμε ότι ήδη δόθηκαν αμοιβαίες εξηγήσεις και διευκρινίσεις σε κατ ιδίαν συνομιλία μεταξύ του κ. Σπανού και του Προέδρου της ΠΑΕ Βόλος, κ. Αχιλλέα Μπέου.

Ως εκ τούτου αν και κατανοούμε την ανάγκη τοy κ. Σπανού και της διοίκησής του να απολογηθούν στους οπαδούς τους δεν αντιλαμβανόμαστε την σκοπιμότητα έκδοσης μιας τέτοιας ανακοίνωσης, και φυσικά δεν πρόκειται να απολογηθούμε και να δώσουμε εξηγήσεις σε κανένα για την απόφασή μας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις